1 / 12

Uittips

Een avond met H6

26 november 2022

Zaterdag 26 november om 20.15 uur treedt de André Hazes tributeband Een avond met H6 op in Theater Concordia Haastrecht.

De ULTIEME André Hazes show met de grootste meezingers van Nederland! Jaren na zijn dood is André Hazes nog steeds immens populair. Een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten, en vooral om te genieten. 

Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

Een avond met H6 ‘Extra Small’–Een klein orkest met een groots geluid- is de ultieme Pianobar met de grootste hits van Hazes. Meezingen gegarandeerd!

Een avond met H6 is op zaterdag 26 november om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Het betreft een sta-concert. Kaarten à €25 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.