Spel Verhuur Centrale

Spel Verhuur Centrale

Kijk in de wereld van de spelen! De Spel Verhuur Centrale is gespecialiseerd in het verhuren van spelen, springkussens, attributen en decoratie. We hebben meer dan 1000 spelen in ons assortiment, veel zelfgemaakt en uniek. Ook hebben we leuke arrangementen zoals kinderfeestjes, fietspuzzeltocht en workshops met onze eigen attributen. Met 27 jaar ervaring kunnen we u een deskundig en geheel vrijblijvend advies geven bij de keuze en invulling van vele organisatievormen en spelconcepten. U bent hierbij van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken en gelijk een kijkje te nemen in het Groene Hart, één van de 20 nationale landschappen van Nederland centraal gelegen in de Randstad.

Algemeen

Kijk in de wereld van de spelen!

sponsor_koe_5.JPG

De Spel Verhuur Centrale is gespecialiseerd in het verhuren van spelen, springkussens, attributen en decoratie. We hebben meer dan 1000 spelen in ons assortiment, veel zelfgemaakt en uniek.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u een deskundig en geheel vrijblijvend advies geven bij de keuze en invulling van vele organisatievormen en spelconcepten.

U bent hierbij van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken en gelijk een kijkje te nemen in het Groene Hart, één van de 20 nationale landschappen van Nederland centraal gelegen in de Randstad.

Activiteiten

Springkussens

Wij hebben een groot assortiment springkussens en attractiekussens. U kunt ons assortiment bekijken op onze website.

clown_maxi_1.jpg jungle_3.jpg Happende_Haai_18.JPG rodeostier_II_3.JPG

Voordeelpakketten

Wij hebben voordeelpakketten voor u samengesteld met verschillende thema's.
Deze pakketten zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, familiefeesten en andere evenementen.

Prinsessenpakket_1.JPG oud_hollands_pakket_midi.JPG Holland_pakket_I_1.JPG Piraten_pakket.JPG

Tags

Contact

Spel Verhuur Centrale

Dorp 57
3415 PC Polsbroek
0182-309811

info@spelverhuur.nl
http://www.spelverhuur.nl/

In de buurt