De Willigen Logies

Overnachten in een luxe b&b kamer of appartement op basis van zelfverzorging. Gelegen op een boerderij waar kaas en ijs wordt gemaakt en verkocht.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

De Willigen is een boerderij met 75 koeien waar op ambachtelijke wijze nog boerenkaas en -ijs wordt geproduceerd.

De verhuuraccommodaties bestaan uit 2 groepsaccommodaties, een zevental stijlvolle en luxe ingerichte kamers op basis van bed & breakfast, waarbij u tevens gebruik kunt maken van een gemeenschappelijke ruimte met keuken, een viertal luxe vakantieappartementen op basis van zelfverzorging. Daarnaast is er een groepsruimte.

In het winkeltje wordt eigen gemaakte boerenkaas, boerderij-ijs en streekproducten verkocht. Verder is er een zonnig terras en tuin aan de Vecht, waar u kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving

Groepsaccomodaties


Groepsaccommodatie 'Aan het water' heeft slaapplaatsen voor max. 24 personen in 7 verschillende kamers. 
Groepsaccommodatie 'De Hooiberg' heeft slaapplaatsen voor max. 26 personen in 4 appartementen met een aparte groepsruimte in de Hooiberg.

Deze 2 groepsaccommodaties kunnen ook samen gehuurd worden als één grote groepsaccommodatie voor max. 50 personen: Groepsaccommodatie 'Hooiberg aan het water'.

Bij gebruik van beide groepsaccommodaties is de groepsruimte in de Hooiberg de gezamenlijke ruimte met keuken.
Voor onze gasten is een voetbalveld, jeu de boules baan en een zwemtrap aanwezig.

Logies

De Logies bestaat uit een zevental stijlvolle en luxe ingerichte kamers, waarbij u tevens gebruik kunt maken van een gemeenschappelijke ruimte met keuken. Verder is er een zonnig terras en een tuin aan de Vecht, waar men kan ontspannen en genieten van de mooie omgeving.

's Morgens wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd met o.a. heerlijke eigen gemaakte boerenkaas.

Appartementen

Er zijn 4 verschillende appartementen (GruttoKievitTureluur & Scholekster) te huur. Het appartement Kievit & Tureluur kan samen gehuurd worden met een tussendeur.

De appartementen zijn stijlvol ingericht met alle gemakken voorzien.

 

Kaas- en ijsboerderij

Naast de verhuuraccommodaties runnen wij met elkaar ook een kaas- en ijsboerderij.

Boerderij-ijs

Het ijs wat verkocht wordt in onze winkel, is gemaakt door Yolanda, zij maakt boerenroomijs en sorbetijs. Het roomijs wordt gemaakt van de verse melk dat eerst gepasteuriseerd wordt voordat het ijs in de ijsmachine gaat.

Het sorbetijs is op basis van puur fruit en water, in dit ijsje zit geen melk,  het fruit wordt gekweekt door Rijk, hij zorgt ervoor dat de aardbeien, rabarber, frambozen, pruimen geplukt worden.

 

Activiteiten

Rondleidingen - Proeverij - Lunch

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt Coby op haar kenmerkend enthousiaste wijze, rondleidingen over het bedrijf van ongeveer een half uur (dit kan op verzoek worden aangepast) in Nederlands, Engels, Frans en Duits. Hierbij wordt kort verteld hoe kaas nu eigenlijk wordt gemaakt, gaat zij in op de huidige ontwikkelingen in de landbouw en legt zij nog een en ander uit over de ligboxenstal en de kaasmakerij.

Aansluitend kunt u de verschillende kazen proeven die op een plateau voor u zijn aangesneden, met een zuiveldrankje of een glaasje wijn en een boerderij-ijsje
Overigens kan dit arrangement in overleg met Coby naar uw wensen worden aangepast.

De rondleiding kan ook worden gegeven in combinatie met een lunch, welke bestaat uit 5 soorten brood, 9 soorten kaas, zelfgemaakte jam, komkommer en een boerderij-ijsje. Er wordt onbeperkt melk en karnemelk geschonken.

 

Contact

De Willigen Logies

Nigtevechtseweg 188
3633 XX Vreeland
06-51798045

info@dewilligenlogies.nl
https://www.dewilligenlogies.nl

In de buurt

De Witte Dame B.V. - Hotel de Witte Dame

Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel De Witte Dame.

  • Abcoude
  • (4,8 km)
Boerderij Demmerik

Kom heerlijk overnachten op onze kleinschalige camping en/of in een hooiberghut. Geniet van het weidse uitzicht. Prima fiets, wandel en …

  • Vinkeveen
  • (8,2 km)
Oukoop 46

In Nieuwer Ter Aa een klein dorpje tussen Amsterdam & Utrecht – Breukelen & Vinkeveen vindt u onze mini-camping.

  • Nieuwer ter Aa
  • (8,3 km)