Boerderij Demmerik

Kom heerlijk overnachten op onze kleinschalige camping en/of in een hooiberghut. Geniet van het weidse uitzicht. Prima fiets, wandel en vis omgeving.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Overnachten bij Boerderijcamping Demmerik

Onze boerderijcamping met twaalf plekjes voor caravans en twee hooiberghutten ligt aan de rand van de polder Demmerik op steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen. Vanuit uw hooiberghut heeft u een fantastisch uitzicht over de groene weilanden met weidevogels en grazende koeien. Hier en daar een sloot of een houtkade en in de verte de kerktoren van Vinkeveen. Op een mooie zomerse dag maakt de ondergaande zon het plaatje compleet. 

De camping

Onze camping heeft een "open karakter". Dat wil zeggen u kunt van alle kanten over de polder kijken. Er zijn twaalf plaatsen voor caravans waarvan er vier geschikt zijn voor campers. Daarbij ook nog een ruim tentenveld voor (trekkers)tentjes. 

De hooiberghutten

Op onze camping staan twee hooiberghutten. Deze hutten zijn vergelijkbaar met een trekkershut en zijn geschikt voor vier  personen(twee stapelbedden).De hutten zijn comfortabel en compleet ingericht. We kunnen u geruststellen, de balen stro en hooi hebben we vervangen door een lekker dik matras. Een toilet is in de hut aanwezig en de douche vind u bij het campingsanitair.  

Activiteiten

Activiteiten

U bent bij ons te gast op een echt melkveebedrijf. Dagelijks worden zo'n 100 koeien automatisch gemolken d.w.z. met een melkrobot. Rondom de boerderij lopen verder nog een paar schapen, een pony, en wat "knuffelvee".  Tijdens uw vakantie zult u dus zeker kennismaken met het echte boerenleven.U kunt vrij op de boerderij rondlopen. (een rondleiding door de boer is mogelijk op afspraak)

Contact

Boerderij Demmerik

Demmeriksekade 25
3645 AZ Vinkeveen
0297-264465
06-15584095
info@boerderijcampingdemmerik.nl
http://www.boerderijcampingdemmerik.nl/

In de buurt

Oukoop 46

In Nieuwer Ter Aa een klein dorpje tussen Amsterdam & Utrecht – Breukelen & Vinkeveen vindt u onze mini-camping.

  • Nieuwer ter Aa
  • (0,8 km)
De Grote Sniep

De Grote Sniep, Veenkade 1 Wilnis. Voor heerlijke biologische koffie met huisgemaakte taart. En een prachtig uitzicht vanaf de toren. …

  • Wilnis
  • (3,4 km)
De Beekhoeve

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Duurzaam ondernemen en agrarisch natuurbeheer zijn de …

  • Kamerik
  • (7,2 km)