The Old Farmhouse

The Old Farmhouse

Groepsaccommodatie tot 12 personen, met elkaar genieten van de omgeving en het weidse uitzicht.

Algemeen

Samen genieten

The Old Farmhouse.3

The Old Farmhouse is een groepsaccommodatie voor 12 personen in Montfoort en heeft een geheel omheinde tuin met speelveld en een privéterras. Het is zeer geschikt voor een familie- of een teambuildingsuitje en vakantie met vrienden.
Geniet van een leuke avond met gezelschapspelletjes in de sfeervolle woonkamer en bereid een maaltijd naar keuze in de keuken. Je kunt de dagen ontspannen afsluiten met een drankje op het fijne terras, waar je met uitzicht over de polder kunt genieten van de zonsondergang. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor 5 auto's.

Vakantie vieren in Montfoort

The Old Farmhouse.5

The Old Farmhouse is een monumentaal pand. De ligging is vlakbij Utrecht in een landelijke omgeving. De oprit ligt aan de provinciale weg en is met de auto en openbaar vervoer (10 minuten lopen naar de bushalte) goed bereikbaar. Naast de gezamenlijke ruimte en de keuken, zijn er 6 slaapkamers met twee een-persoonsbedden. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond.
Enthousiast geworden! Meer info en reserveren doe je hier.

Activiteiten

Ga op pad om de omgeving te verkennen en geniet!

The Old Farmhouse.4

Op verzoek is er een rondleiding mogelijk bij de koeien en de kalfjes op het naast de accomodatie gelegen melkveebedrijf. 
The Old Farmhouse is dichtbij Utrecht aan de rand van het Groene hart gelegen. Je kunt dus wandelen en fietsen in de prachtige weidse polders of een keuze maken uit de diverse watersportmogelijkheden, die jachthaven de Marnemoende te bieden heeft. Een bezoek aan de plaatsen IJsselstein, Montfoort of Oudewater is ook een aanrader. Je kunt ook kiezen voor het bruisende Utrecht, of bezoek je liever kasteel de Haar in Haarzuilens.

The Old Farmhouse.6 The Old Farmhouse.1

Tags

Contact

The Old Farmhouse

Achthoven Oost 3
3417 PC Montfoort
06 15272956

melkvee@vlooswijk.nu
https://www.belvilla.nl/nl/100056711/

In de buurt