Camperplaats Nieuw Vogelenzang

Welkom op Camperplaats Nieuw Vogelenzang. Omdat wij op een heel mooi plekje in Nederland wonen willen wij daar ook anderen van laten meegenieten.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom

Wij, Dick en Elly van der Neut, verwelkomen u graag op camperplaats Nieuw Vogelenzang. Wij hebben 40 jaar een melkveebedrijf gehad op Blokland en zijn in April 2017 gestopt met melken. Op dit moment hebben wij alleen nog 11 schapen met bijbehorende lammetjes op de boerderij lopen.
Omdat wij op een heel mooi plekje in Nederland wonen willen wij daarvan ook anderen laten meegenieten. In onze omgeving zijn op fietsafstand mooie stadjes zoals Montfoort, Oudewater, IJsselstein en, iets verder weg, Schoonhoven. Wie alleen wil genieten van stilte en uitzicht over de weilanden komt ook geheel aan zijn/haar trekken. Kortom, er is in deze omgeving voldoende te doen en te genieten en wij heten u van harte welkom.

Camperplaats

Wij zijn op 1 mei 2020 open gegaan op blokland te montfoort. Wij hebben al vele camperaars mogen ontvangen, zij die komen voor de rust en het weide uitzicht. Er kan heerlijk gefiets worden in het mooie groen hard. En voor de wandelaars, zij kunnen heerlijk wandelen in het natuurgebied willeskop.

Algemene informatie:

10 verharde plekken

Electra: 10 amper

Sanitair gebouw ( wc / douche): ja

Afvalwater lozen: ja

Chemische wc lozen: ja

Waterpunt: ja

Dieren

Op dit moment hebben wij 10 schapen en lammetjes erbij lopen. Deze lopen of rond de boerderij of iets verder weg op loopafstand.

Activiteiten

Contact

Camperplaats Nieuw Vogelenzang

Blokland 126
3417 MR Montfoort
06-11427943

info@nieuwvogelenzang.nl
http://www.nieuwvogelenzang.nl/

In de buurt

Kaas- en Zorgboerderij Doruvael

Doruvael is een melkveebedrijf - kaasmakerij in Montfoort, waar heerlijke ambachtelijke kazen worden gemaakt en tevens worden verkocht in onze …

  • Montfoort
  • (0,2 km)
Het Beloken Land

Gelegen in het groene hart van Nederland vindt u de boerderij "Het Beloken Land". Hier vindt u nog rust en …

  • Montfoort
  • (1,0 km)
Molen De Valk

Kom je van het westen Montfoort in dan zie je meteen het karakteristieke beeld van Montfoort, in sterke mate vorm …

  • Montfoort
  • (1,4 km)