Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Groepsaccommodatie (18-20 personen) voor korte vakanties voor families of vriendenclubs op de boerderij van familie van Winden aan de Lange Linschoten tussen Oudewater en Linschoten.

Algemeen

Even voorstellen

Groene Hart Experience - videoportret Groepsaccomodatie De Kleine Stal

Groepsaccomodatie De Kleine Stal

De Kleine Stal.6.cr

Waar vroeger de geitenschuur De Kleine Stal was staat nu een groepsaccommodatie voor 18 tot 20 personen met dezelfde naam. Vanuit de serre heb je een prachtig weids uitzicht over de Snelrewaardse polder en onze 80 koeien, die vanaf april t/m oktober buiten grazen.
De accommodatie heeft een terras en tuin met barbecuefaciliteiten . Er is een volledig uitgeruste keuken, meerdere slaapkamers en een eigen badkamer met een bad of douche.
Voor kinderen is er genoeg te beleven: rondkijken op de boerderij met koeien, kalfjes, kippen, geiten. Er is een mega grote trampoline, doelen voor een partijtje voetbal en een kampvuurplek. Binnen staat een smart tv met dvd speler, een voetbaltafel en er zijn gezelschapspellen aanwezig.

Meer info vind je op onze website.

Groepsaccomodatie De Waterlelie

waterlelie.JPEG

Waar vroeger vakantiehuisje De Waterlelie was staat nu de splinternieuwe 8 persoons accommodatie De Waterlelie met een prachtig weids uitzicht over de weilanden en pal aan het water van de Enkele Wiericke in Hekendorp in de provincie Utrecht.
Een prachtige locatie voor korte vakanties met vrienden of een familieweekend met de kinderen en kleinkinderen.
Uitstapjes naar Oudewater of Gouda en ook een mooi startpunt voor wandelingen, fietstochten of tochten op het water met de roeiboot of wat luxer met een sloep.

Zie voor meer informatie over de accommodatie

Activiteiten

Vergaderen in De Kleine Stal

De Kleine Stal.5.cr

Prima plek voor vergaderingen voor max 40 personen. Desgewenst met koffie/thee en lunch al dan niet met overnachting, in een van alle gemakken voorziene, sfeervolle ruimte midden in de natuur. Eventueel uitgebreid met een workshop of activiteit in de frisse buitenlucht, genietend in onze inspirerende omgeving.

Familiefeest in De Kleine Stal

De Kleine Stal.4.cr

Een prima plek voor een familiefeest, verjaardag of jubileum te vieren. Niemand is de BOB want iedereen (max 20 personen) kan blijven slapen!!!

De Kleine Stal.9-COLLAGE.cr

Tags

Contact

Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Zuid Linschoterzandweg 30
3425 EM Oudewater
0623877266

boerderijvanwinden@hetnet.nl
http://www.dekleinestal.nl/

In de buurt