Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Groepsaccommodatie (18-20 personen) voor korte vakanties voor families of vriendenclubs op de boerderij van familie van Winden aan de Lange Linschote…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Waar de voormalige geitenschuur (De Kleine Stal) heeft gestaan staat nu een nieuwe groepsaccommodatie voor 18 tot 20 personen. Vanuit de serre heeft u een prachtig weids uitzicht over de Snelrewaardse polder en onze 90 koeien die vanaf april tot en met oktober buiten grazen.

De begaande grond bestaat uit een ruime hal met 2 toiletten. Er zijn 2 2-persoons slaapkamers met een badkamer (waarvan 1 rolstoelvriendelijk), een moderne open keuken met kookeiland, ruime woonkamer met aansluitend de serre. 

Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 toiletten en 2 douches,  2 2-persoons slaapkamers en 1 grote familiekamer.

In de woonkamer staat een houtkachel en er is wifi aanwezig.

Voor kinderen is er voldoende te beleven: rondkijken op de boerderij met koeien, kalfjes, kippen, geiten. Er is een mega grote trampoline, doelen voor een partijtje voetbal, kampvuurplek. Binnen staat een smart tv, een voetbaltafel en er zijn gezelschapspellen aanwezig.

Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Groepsaccommmodatie De Waterlelie

Waar een voormalig vakantiehuisje (De Waterlelie) heeft gestaan staat nu een nieuwe 8 persoons accommodatie. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig weids uitzicht over de weilanden en ligt pal aan het water van de Enkele Wierike. In de provincie Utrecht (gemeente Oudewater) midden in het Groene Hart in het dorp Hekendorp op loop/fietsafstand van de toeristische plaatsjes Oudewater (4 km) en Haastrrecht (3 km), Woerden (15 km), Gouda (7 km), Utrecht (30 km), Amsterdam (45 km) en 50 km van de luchthaven Schiphol. Maar ook een mooi startpunt voor wandelingen, fietstochten of tochten op het water met de roeiboot of wat luxer met een sloep. Een goede locatie voor korte vakanties met vrienden, familieweekenden met bv. de kinderen en kleinkinderen.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor een vergadering. Weg van alle drukte (9 minuten van Afslag Woerden, A12), al dan niet met overnachting, in een van alle gemakken voorziene, sfeervolle ruimte midden in de natuur. Eventueel uitgebreid met een workshop of activiteit in de frisse buitenlucht, genietend in onze inspirerende omgeving.

Zie voor meer informatie  over de accommodatie

Activiteiten

Vergaderen

Prima plek voor vergaderingen voor maximaal 40 personen. Desgewenst met koffie/thee en lunch.

familiefeest

Tevens een prima plek om een familiefeest, verjaardag of jubileum te vieren. Niemand is de BOB want iedereen (maximaal 20 personen) kan blijven slapen!!!

Contact

Groepsaccommodatie De Kleine Stal

Zuid Linschoterzandweg 30
3425 EM Oudewater
0623877266

boerderijvanwinden@hetnet.nl
http://www.dekleinestal.nl/

In de buurt

Atelier ES&ZO

Atelier ES&ZO is gevestigd in een oude boerderij. De oude kaaskamer is omgebouwd tot Atelier, waar workshops en kinderfeestjes worden …

  • Snelrewaard
  • (0,6 km)
Natuurcamping De Boerderij

Onze camping ligt in ’het Groene Hart‘ en is toch makkelijk bereikbaar via de snelweg. Onze boerderij ligt op 500 …

  • Snelrewaard
  • (0,7 km)
Landgoed Linschoten

Landgoed Linschoten ligt verscholen in het hart van de Randstad, ten zuiden van Woerden. Het is een samenhangend complex van …

  • Linschoten
  • (1,5 km)