Hoeve Wielrevelt

Midden in het landschap van Haarzuilens vindt u Hoeve Wielrevelt. Kom langs voor een lekker kop koffie, vers gebak of een heerlijke lunch!

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Hoeve Wielrevelt

Midden in het landschap van Haarzuilens vindt u Hoeve Wielrevellt. Hoeve Wielrevelt is een erf waar mensen kunnen ontspannen, vergaderen, lunchen, genieten van heerlijk eten/drinken en deelnemen aan inspirerende workshops.

De Gasterij

Op het erf vindt u Gasterij Wielrevelt, hier kunt u onder andere genieten van verse appeltaart, heerlijke koffie, een met zorg gemaakte lunch of borrel. Al onze producten zijn met zorg uitgekozen of afkomstig uit onze eigen moestuin. Tijdens zonnige dagen kunt u lekker buiten zitten op ons ruime terras of in de boomgaard onder de walnotenbomen. Met de koude dagen kunt u terecht in onze gezellige Gasterij.

Bij de ingang van de Gasterij is een kleine winkel met ijsjes, jams en chutneys met ingrediënten uit eigen moestuin en andere leuke producten uit de omgeving.

Zorgboerderij

Naast de Gasterij is er op Hoeve Wielrevelt ook een zorgboerderij te vinden. Op de zorgboerderij komen doordeweeks acht volwassenen met een verstandelijke beperking voor dag besteding. De zorgboerderij verzorgt de moestuin, de dieren en het erf van de Hoeve.

Natuurgebied wielrevelt

Hoeve Wielrevelt light midden in het natuurgebied van natuurmonumenten. Vanaf hier starten er verschillende wandelroutes door het landschap van Haarzuilens. Waaronder het waterspeelpad ’t Natte Laand, een avontuurlijke wandelroute van 3 km voor het hele gezin.

Activiteiten

Contact

Hoeve Wielrevelt

Thematerweg 10
3455 SN Haarzuilens
030-6772734

activiteiten@hoevewielrevelt.nl
https://www.hoevewielrevelt.nl/

In de buurt

Geertjes Hoeve

Geertjes Hoeve is een beleefboerderij in Haarzuilens Utrecht. Kom en geniet van het platteland is zijn puurste vorm. Voer de …

  • Utrecht
  • (0,2 km)
Oosterom Kersen

Kom langs, en proef het verschil!

  • Harmelen
  • (2,2 km)
B&B*** en mini-camping Boerderij Hazenveld

Welkom! Logeren, kamperen, vergaderen, groepsaccommodatie (tot 16p). Gastvrij, ruim, comfortabel. Kleinschalig, maar met grote service. Camping: Comfortplaatsen met polderzicht/B&B: ruime, …

  • Haarzuilens
  • (2,7 km)