Geertjes Hoeve

Geertjes Hoeve is een beleefboerderij in Haarzuilens Utrecht. Kom en geniet van het platteland is zijn puurste vorm. Voer de geitjes, maak een ponyri…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Geniet van 't boerenleven!

Geertjes Hoeve is een beleefboerderij in Haarzuilens te Utrecht.

Geertjes Hoeve is een dependance van het succesvolle boerderij 't Geertje gelegen in Zoeterwoude waar al sinds 1982 stad met platteland wordt verbonden.

Rick (opgegroeid op boerderij 't Geertje) opende samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertjes Hoeve met hetzelfde doel: stad met platteland verbinden. De verschillende dieren, kaasmakerij, boerderijwinkel en restaurant 'de lage hoeve', maakt een bezoekje aan de boerderij zeker de moeite waard.

Kom ook het boerensfeertje proeven! Graag tot ziens!

Activiteiten

Een boerderij voor iedereen!

De boerderij is woensdag t/m zondag elke dag geopent voor publiek. De entree is vrij. In vakanties zijn we ook op maandag en dinsdag geopent. En voor groepen maken we ook nog eens graag een uitzondering op de openingstijden.

Er is van alles te doen op de boerderij, je kunt de geitjes voeren, een ponyritje maken, lekker spelen in de speeltuin of genieten van een kopje koffie op het terras of in het restaurant. Proef onze zelfgemaakte kazen in de boerderijwinkel.

Geertjes Hoeve is ook de plek voor het vieren van familiefeestjes, met verschillende groepsactiviteiten, buffeten of feestarrangementen. Je kunt er kinderfeestjes vieren, kerstpakketten vieren, of gewoon even lekker een rondje koekeloeren. Voel je vrij en bezoek de boerderij!

Contact

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455 SM Utrecht
030-67750533

anne@geertjeshoeve.nl
http://www.geertjeshoeve.nl/

In de buurt

Hoeve Wielrevelt

Midden in het landschap van Haarzuilens vindt u Hoeve Wielrevelt. Kom langs voor een lekker kop koffie, vers gebak of …

  • Haarzuilens
  • (0,2 km)
Oosterom Kersen

Kom langs, en proef het verschil!

  • Harmelen
  • (2,3 km)
B&B*** en mini-camping Boerderij Hazenveld

Welkom! Logeren, kamperen, vergaderen, groepsaccommodatie (tot 16p). Gastvrij, ruim, comfortabel. Kleinschalig, maar met grote service. Camping: Comfortplaatsen met polderzicht/B&B: ruime, …

  • Haarzuilens
  • (2,8 km)