Oogst Woerden

Oogst Woerden

Oogst is de nieuwe boerenwinkel in het stadshart van Woerden. Bij Oogst Woerden koop je verse producten van lokale, natuurinclusieve boeren en ambachtelijke makers. Gezond en gemakkelijk voor jou.

Algemeen

Welkom in de Oogstshop Woerden

Bloemenweidemelk.1.jpg

Oogst is een buurtsuper waar natuurinclusieve boeren hun producten samen in de stad verkopen. Je vindt hier de mooiste onbespotem groenten, fruit, zuivel, vlees en nog veel meer van duurzame boeren en makers uit de buurt. Het is een zelfbedieningswinkel zonder personeel (zelf openen en betalen met de app). Boer Ramona van Boerderij Bloemenweidemelk regelt de logistiek en bevoorrading van alle boeren die aan de winkel leveren. Zo ontvangt de boer meer marge en kan zo nog meer met de natuur werken. En jij leert het verhaal achter je eten kennen. Goed voor de boer, de natuur en voor jou!

Je vindt ons op de Rijnstraat, op nr. 16. Boer Ramona uit Montfoort, runt de winkel. Op maandagochtend, dinsdag en vrijdag zijn we aanwezig in de winkel!

Activiteiten

Bloemenweidemelk

Bloemenweidekoeien.2.jpg

Het melkveebedrijf van de familie Schalkwijk is al meer dan 80 jaar een melkveebedrijf op Blokland in Montfoort. Nu wordt het bedrijf omgevormd van een klassiek gangbaar bedrijf naar een agro-ecologisch en biodivers bedrijf met bomen, kruiden en meer ruimte voor de dieren. Waar voorheen alleen melk geproduceerd werd voor de fabriek koop je er nu kaas, rundvlees, kruiden en in het seizoen ook fruit en noten uit de beboomde koeienweides.
Gezondheid, biodiversiteit en samenwerking, daar draait het om!

Winkeltje op het erf: Blokland 8 in Montfoort

Oogst_Woerden.header.slide_qvKJiq4.jpg

Tags

Contact

Oogst Woerden

Rijnstraat 16
3441 BT Woerden
06-10417993

ramona@oogst.shop

In de buurt