Aspergehof Noordam

Auteur Aspergehof Noordam
door Aspergehof Noordam
8 februari 2022

De lekkerste asperges en landelijke uitjes voor iedereen!

De asperge is een unieke groente die omgeven is door een sfeer van luxe en exclusiviteit. Deze witte dame is één van de weinige groente in Nederland die nog seizoensgebonden is. De smaak van asperges laat zich niet gemakkelijk omschrijven. Je houdt van asperges of je houdt er niet van. Een tussenweg is er niet. Of toch wel?

Misschien heb je in het verleden wel eens asperges gegeten die stug waren of bitter smaakte, met draden. Of kijk je op tegen het werk om asperges te schillen? Breng dan eens een bezoek aan de Aspergehof. Onze missie is de lekkerste asperges voor iedereen.

Hoe mooi is het om naar een aspergeboerderij te kunnen gaan, op het veld te kunnen kijken bij het asperges steken. Verser kan niet. In de aspergewinkel vindt je ook geschilde asperges en wordt je met raad en daad geholpen om “de koningin van de groente” perfect te bereiden.

De aspergehof is tijdens het aspergeseizoen dagelijks geopend! (zon- en feestdagen gesloten) Het aspergeseizoen duurt van eind maart tot eind juni.