Bed & Breakfast 'Pax Tibi'

Bed & Breakfast 'Pax Tibi', landelijk gelegen in het Groene Hart van de Randstad. Heerlijk genieten van de rust in een monumentale ambiance.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Overnachten in een monumentale ambiance..

Wij bieden u een bed and breakfast, centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad, met veel luxe en comfort in een zeer landelijk gelegen omgeving. Bij Bed & Breakfast ‘Pax Tibi’ kunt u heerlijk relaxen en genieten van de rust en de ruimte in een monumentale ambiance.

Onze comfortabele en sfeervol ingerichte kamers zijn gesitueerd in de voormalige varkensstal op het erf en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Ze hebben uitzicht op de stallen of de sloot en de landelijke omgeving. Onze kamers beschikken over twee 1-persoons bedden van 210, een kledingkast en een zitje. De luxe kamers hebben zelfs een keuken en eigen terrasje!

Uiteraard zijn de bedden voor u opgemaakt en beschikt u over badlinnen en shampoo. Ook staat er in de kamers alles wat u nodig heeft voor een kopje koffie en thee voor u klaar. In alle kamers kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen in de voormalige koeienstal van de boerderij. Hier wordt tevens iedere morgen in huiselijke sfeer het Hollandse ontbijt geserveerd. Wij vragen u bij aankomst hoe laat u zou willen ontbijten, zodat wij alles zo vers mogelijk kunnen serveren. Daarnaast liggen in deze ruimte diverse brochures en informatie voor u klaar, zodat u gemakkelijk uw trip voor de volgende dag kunt plannen of ideeën kunt opdoen.

Bed & Breakfast Pax Tibi is gelegen in een landelijk gebied. Zelf hebben wij een weide waar in het seizoen schapen, lammetjes en geiten lopen. Ook zijn er, behalve de terrassen bij de luxe kamers, voldoende zitjes om heerlijk te genieten van de landelijk rust en ruimte. In de naastgelegen stalletjes herbergen we kippen, duiven, konijnen en onze varkens. Onze kippen zorgen ervoor dat wij u ’s morgens een vers eitje kunnen serveren!

Ook hebben we voldoende, gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein en mag u uw fiets in onze schuur zetten. Elektrische fietsen kunnen bij ons opgeladen worden.

Kortom: Bij ons kunt u relaxen en genieten van een uitzonderlijke groene omgeving, rust en ruimte midden in de Randstad!

 

Activiteiten

Contact

Bed & Breakfast 'Pax Tibi'

Middelburgseweg 11
2811 PM Reeuwijk
0182-301260

info@pax-tibi.nl
http://www.pax-tibi.nl

In de buurt

Gasterij Vergeer/ Happz

Welkom bij Gasterij Vergeer in Reeuwijk-dorp. Gasterij Vergeer is de overkoepelende naam voor onze feestzaal Amicitia, Restaurant Happz, Cafe Roadhouse …

  • Reeuwijk
  • (0,8 km)
Restaurant de Landerij

Midden in de polder staat Restaurant de Landerij. Laat uw smaakpapillen verwennen in het restaurant of op het terras.

  • Waddinxveen
  • (1,3 km)