Patissiers Femke en Sander

Patissiers Femke en Sander

We maken in onze patisserie en chocolaterie in Reeuwijk onze producten op ambachtelijke wijze en gebruiken daarbij hoogwaardige ingrediënten, veelal uit het Groene Hart.

Algemeen

patissiers-femke-en-sanderf.jpg

Even voorstellen

Wij zijn Femke en Sander, twee enthousiaste banketbakkers. Al meer dan 25 jaar maken we vanuit onze bakkerij in Reeuwijk met veel passie onze producten met pure grondstoffen en veel aandacht: bruidstaarten, stapeltaarten, kindertaarten, dessert buffetten en nog veel meer.
Ook geven we workshops, maken we de mooiste bruidstaarten en verjaardagstaarten, hebben we een webshop en versturen we chocoladepost door het hele land.

Activiteiten

patissiers-femke-en-sandera.jpg

Bruidstaarten

We maken bruidstaarten in verschillende smaken, stijlen en soorten. Hoe leuk is het om je taart een persoonlijk tintje te geven door de taart in de stijl van de trouwkaart te maken, hobby's op de taart te verwerken, kortom kom met je ideeën dan kunnen we deze vaak maken of verwerken in de taart.

patissiers-femke-en-sanderd.jpg

Onze workshops op een rijtje

 • Bonbon workshop : je wordt meegenomen in de wereld van chocolade met koffie, bonbons en een chocololade proeverij. Na de les neem je jouw bonbons mee naar huis.
 • High tea workshop: we maken heerlijke zoete en hartige hapjes voor bij een high tea. Aan het einde van de les maken we de borden en etagères mooi op, en kun je genieten van je eigengemaakte high tea.
 • (Bruids)taart workshop: maak en ontwerp je eigen (bruids)taart! We gaan eerst samen een ontwerp maken en dan gaat iedereen aan de slag. Na afloop neem je je (bruids)taart mee maar huis.
 • Patisserie workshop: in deze les maken we (dessert)taartjes zoals citroen meringue taartje, vruchten tartelet en chocolade sachertaartjes. Er worden leuke en lekkere recepten gebruikt! Na afloop neem je je taartjes mee naar huis.
 • Borrelhapjes / amuse workshop (nieuw): hoe leuk is dat: heerlijke hartige hapjes bij een borrel of vooraf aan een maaltijd. We gaan aan de slag met zeer diverse recepten. Aan het einde van de les kun je met elkaar genieten van de borrelhapjes en amuses.
patissiers-femke-en-sanderj.jpg

Overall info workshops

 • je krijgt natuurlijk de recepten van alle workshops mee naar huis
 • de workshops duren tussen de 2,5 en 3,5 uur
 • voor groepen afhankelijk van de workshop vanaf 10 personen
 • de workshop volg je met een eigen groep, we spreken een datum en tijd af
 • ook kun je los inschrijven, je komt dan in een groep tot 14 personen, de geplande lesdata vind je op de website
 • we verkopen ook cadeaubonnen voor onze Bonbon- en High tea workshop
 • alle info, lesdata, prijzen, groepsinfo vind je op onze website, bel of mail gerust
Femke en Sander.9.klein

Chocoladepost

Bonbons door de brievenbus!! Verras iemand met een heerlijk doosje chocolade post.
De smaken veranderen met het seizoen mee, net als de afmaak. Ze zitten in een mooi ogend maar stevig doosje verpakt. In het doosje kan ook een tekst kaartje.

bonbon workshop orgineel-COLLAGE (1)

Tags

Contact

Patissiers Femke en Sander

Jan Tinbergenstraat 27-C
2811 DZ Bodegraven-Reeuwijk
0182-503707

info@patissiers.nl
http://www.patissiers.nl/

In de buurt