Sup & Watershop

Watersportwinkel en recreatie verhuur van sups, kano's, boten, fietsen en zeemeerminvinnen. Arrangementen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Bij de Sup & Watershop kun je alles vinden om heerlijk op of in het water bezig te zijn. Onder andere: bootaccessoires, zwemvleugeltjes, zeillaarzen, badkleding, opblaas flamingo's, zwembrillen, oordopjes, wetsuits en nog veel meer!!

Naast onze leuke winkel verhuren wij ook fietsen, boten, sup's, kano's en zeemeerminvinnen. 

Wij organiseren bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, wandeltochten en arrangementen voor een gezellige middag. Ckeck de website voor alle mogelijkheden.

Sup en Watershop de leukste watersportwinkel van het groene hart!!

Activiteiten

Bootverhuur

In een elektrische sloep geniet je volop en in stilte van al het moois van de Reeuwijkse plassen. Vanaf onze thuisbasis in Landal GreenParks, vaar je naar de dertien verschillende plassen die gezamenlijk ongeveer 735 hectare beslaan. Voldoende ruimte om steeds weer naar een nieuw plekje te gaan! De sloepen zijn geschikt voor 8 personen en je kunt er zonder vaarbewijs van genieten. De sloepen dienen vóór sluitingstijd van de winkel retour te zijn gebracht. In de sloep zijn reddingvesten aanwezig voor 8 volwassenen. Voor kleine kinderen en baby's kunt u geschikte reddingsvesten los bij huren voor € 3,50 per stuk. Reserveren van een sloep kan via onze website, tevens vindt u hier ook de prijzen voor de verhuur. 

Zeemeermin fotoshoot € 7,50 p/p

Zeemeermin fotoshoot. Tijdsduur: ca. 10 minuten (de foto’s maak je met je eigen telefoon!).Maak de mooiste foto's van jou en je vriendin of je zusje. Inclusief gebruik van zeemeerminstaart, pruik en andere leuke dingen. Neem je bikini mee! Leuk voor je verjaardagsfeestje of als kado voor je oma. Reserveer via de website of bel direct naar 0182-235116  

Fietsverhuur

Sportief genieten van al het moois van de Reeuwijkse plassen? Vanaf onze thuisbasis in Landal GreenParks, fiets je tussen de dertien verschillende plassen die gezamenlijk ongeveer 735 hectare beslaan. Je kunt dus aardig wat kilometers maken.

Wij verhuren e-biks, mountainbike's, diverse maten kinderenfietsen en unisex fietsen met eventueel naar wens een kinderzitje voor of achter. Daarnaast verhuren wij ook skelters en bolderkarren. Check de website!

Sup & Kano verhuur

Met een sup of kano de Reeuwijkse Plassen ontdekken of het volgen van een cursus suppen kan ook allemaal bij de Sup & Watershop. 

De éénpersoons kano’s zijn geschikt voor personen vanaf 8 jaar. De sups zijn geschikt voor personen vanaf 8 jaar (max. 120 kg). Kleine kindjes kunnen eventueel zowel bij de kano's als bij de sup's meevaren op de punt. 


Huurprijs Sups en Kano’s is inclusief een zwemvest/reddingvest. 
Kinderen dienen een zwemvest/reddingvest te dragen. 

ARRANGEMENTEN

Tevens organiseren wij diverse fiets-, kano-, sup-, vaar- en wandelarrangementen.

Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het goede adres! Voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen. Wij verzorgen o.a. sup/kano Delifrance kids picknick feestjes, verschillende sup/kano Delifrance picknick arrangementen en de twee wandeltochten  ‘De Bramenroute’ of 'de plassenroute'.

Voor prijzen en meer informatie over de verschillende arrangementen nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website.

Contact

Sup & Watershop

Verlengde Breevaart, 3 (entree via receptie Landal)
2811LR Reeuwijk
0182235116
653251049
info@supenwatershop.nl
http://www.supenwatershop.nl

In de buurt

Restaurant 't Reeuwijkse Hout

Restaurant met moderne keuken en dagverse producten waar kwaliteit voorop staat. Lunch, diner of buffet, ook zakelijk.

  • Reeuwijk
  • (0,4 km)
Streekmuseum Reeuwijk

Het ontstaan van de Reeuwijkse plassen door turfwinning, met name in het oude dorpje Sluipwijk (sinds 1870 gemeente Reeuwijk), is …

  • Reeuwijk
  • (0,6 km)
Loopfiets Groene Hart

Dit moet je gedaan hebben! Verken het Groene Hart per elektrische loopfiets.

  • Reeuwijk
  • (1,9 km)