Restaurant 't Reeuwijkse Hout

Restaurant met moderne keuken en dagverse producten waar kwaliteit voorop staat. Lunch, diner of buffet, ook zakelijk.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Wij beschikken over een uitstekende en moderne keuken met een grote brigade, wij koken eenvoudig met dagverse produkten, waarbij kwaliteit voorop staat. Bij ons kunt u terecht voor de lunch, het diner maar ook met groepen tot 250 personen voor een buffet.

Wanneer het gaat om zakelijke bijeenkomsten als vergaderen, lezingen en seminars, biedt 't Reeuwijkse Hout een uitstekende combinatie van ruimte, rust, sfeer en service.

De Reeuwijkse Hout is een mooi recreatiegebied dat voor iedereen iets te bieden heeft.
Natuurlijk kan men hier prima surfen en zwemmen aan de Reeuwijkse plassen, maar het gebied beschikt ook over een aantal mooie fiets- en wandelroutes.

Activiteiten

Openingstijden

Bij ons bent u 7 dagen per week welkom.
Onze keuken is iedere dag vanaf 10:00 uur 's ochtends geopend.
Voor reserveringen en informatie belt u 0182-396355.

Zakelijke bijeenkomsten

Wanneer het gaat om zakelijke bijeenkomsten als vergaderen, lezingen en seminars, biedt 't Reeuwijkse Hout een uitstekende combinatie van ruimte, rust, sfeer en service.
Wij hebben drie sfeervolle, maar zakelijke en professioneel ingerichte ruimtes tot onze beschikking: De Tuinkamer, De Salon en De Boardroom.

U kunt bij ons terecht voor één of meerdere dagdelen, met een uitloop van 15 minuten (9.00-12.30 uur, 13.30-17.00 uur, 18.00-21.30 uur).

Ons professioneel opgeleid personeel zorgt voor een hartelijke ontvangst en uitstekende verzorging. Gebruik maken van beamer, tv, video en flip-over behoort tot de mogelijkheden.

Lunch en diner kunnen desgewenst gebruikt worden in ons aangrenzende restaurant. Daar serveert onze geprezen keuken haar gerechten uit in een sfeervolle ambiance met een serre, veranda en uitzicht over de Reeuwijkse Plassen.

Voor meer info: www.reeuwijksehout.nl

Arrangementen

Wij beschikken over een unieke locatie voor het houden van feestelijke aangelegenheden, waarbij u moet denken aan een diner met familie of vrienden, maar ook het organiseren van een brunch of een High Tea kunt u bij ons terecht. Ook beschikken wij over een sfeervolle zaal met een binnentuin waar wij een feest kunnen organiseren tot ca. 200 personen. (indien u met meer personen wilt komen kan dit ook.)

Voor meer info: www.reeuwijksehout.nl

Contact

Restaurant 't Reeuwijkse Hout

Reeuwijksehoutwal 4
2811 NW Reeuwijk
0182-396355

info@reeuwijksehout.nl
http://www.reeuwijksehout.nl/

In de buurt

Streekmuseum Reeuwijk

Het ontstaan van de Reeuwijkse plassen door turfwinning, met name in het oude dorpje Sluipwijk (sinds 1870 gemeente Reeuwijk), is …

  • Reeuwijk
  • (0,9 km)
Bed en Breakfast Hartenlust

Landelijk overnachten in luxe! Ons idyllisch erf heeft een nieuw gebouw met 3 kamers met uitzicht over de landerijen en …

  • Bodegraven
  • (1,9 km)
Watersnip

Genieten van water, natuur en cultuur kan op vele manieren. Watersnip biedt dan ook vele vormen van recreatie in de …

  • Reeuwijk
  • (2,1 km)