bij Groen Geluk

bij Groen Geluk

Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. Kom bij ons vakantie vieren met je tent, caravan of camper, in een safaritent of in een Tiny Lodge, de Cheese Lodge of de Kaasstudio.

Algemeen

Even voorstellen

BijGroenGeluk-9940

Samen zijn wij, Armin & Henriette en ons team uw gastvrouw en gastheer van camping bij Groen Geluk. Wij genieten van deze mooie plek en willen dat graag met jullie, onze gasten, delen.

De camping

bijgroengeluk-anwb-29.jpg

Bij een woonboerderij, die het boeren buitenleven uitstraalt vind je bij Groen Geluk. Aan de westzijde van onze boerderijcamping is er door de beplanting beschutting tegen de wind; aan de andere zijde een vrij uitzicht over het unieke polderlandschap in het Groene Hart.
Op camping bij Groen Geluk is er voor iedereen wat wils! Hoe je bij ons verblijft maakt niet uit, iedereen is onze gast die wij graag willen verzorgen en welkom heten in ons eetlokaal of in de boomgaard voor het aanschuifdiner op vrijdag en voor een heerlijk ontbijt op zondag! Alle info over onze accommodaties en sfeerfoto's vind je op onze website.

Kamperen

Lisanne's Photography - Bij Groen Geluk-9767

Het kampeerterrein is speels ingericht met verschillende terreintjes: een met caravans die er het gehele seizoen staan. Er omheen in een U-vorm drie veldjes bestemd voor de toeristische kampeerder met tent, caravan of camper.
Er zijn 35 campingplaatsen met verhard plateau en 10 onverharde campingplaatsen.

Onze safaritenten

IMG_0273.jpg

Je kunt er ook voor kiezen een Safaritent te huren, daarin kun je heerlijk in verblijven. Er zijn twee slaapruimtes, een leefruimte en een ruim overdekt terras van 18 m2 met een heerlijke lounge bank en lounge stoelen. Er zijn er 3!

Tiny lodge, Cheese lodge en Cheese studio

Bij Groen Geluk

Onze Tiny lodge en Cheese lodge zijn ook geweldig! Een echt dak boven je hoofd! De Cheese studio bevindt zich in onze voormalige kaasboerderij met alle comfort van een ruime hotelstudio.

image001 (1)

Activiteiten

Fietsen en wandelen

100_0090.JPG

FIETSEN: vanaf onze camping zijn er prachtige fietstochten te maken door de Lopikerwaard, langs de riviertjes de Lange Linschoten en de Vlist en naar de Reeuwijkse Plassen.
WANDELEN: steek de weg over naar het jaagpad langs de Hollandse IJssel en wandel naar Oudewater of Gouda of ga voor een van de vele wandelingen, die je vanaf onze camping kunt maken.

Meer weetjes

BijGroenGeluk-0932
  • wij bieden in het weekend regelmatig culinaire verrassingen aan
  • wakker worden met een heerlijk voedzaam ontbijt met mooie lokale producten: bezorgd bij de kampeerplaats of in het eetlokaal
  • het bij Groen Geluk Streekontbijt verzorgen wij op zaterdag en zondagochtend.
  • fietsen zijn bij ons te huur
  • onlangs gerenoveerd sanitairgebouw en wasmachine
  • onze gasten mogen heerlijk ontspannen in de boomgaard
  • onder het motto "op de boerderij hoort een huisdier er bij" is ook hond of kat welkom
  • onze camping is open van 28 maart tot 31 oktober
  • private lunch & diner voor 10 - 25 personen in ons eetlokaal of
  • iets te vieren met familie of vrienden, hier vind je meer info
Bij Groen Geluk.2-COLLAGE

Tags

Contact

bij Groen Geluk

Hekendorpse Buurt 33
3467 PA Hekendorp
0348-563233

info@bijgroengeluk.nl
http://www.bijgroengeluk.nl

In de buurt