Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor een vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillende binnen-en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij!

Algemeen

Welkom op onze boerderij

De Boerinn.1.jpg

Groene Hart Experience - videoportret Boerderij De Boerinn

Onder het kopje Activiteiten staat een voorproefje van de vele mogelijkheden bij Boerderij de Boerinn. Op onze website vind je meer en actuele informatie. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten op onze boerderij!

Activiteiten

Overnachten

De Boerinn.2.jpg

Wakker worden met prachtig uitzicht over de polder en het geluid van weidevogels. De kinderen vermaken zich met buitenspelen, terwijl je zelf tijd hebt voor ontspanning! Camping de Boerinn is ideaal voor gezinnen met kinderen. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, klompengolf, boogschieten en poldersporten. Er is voor iedereen veel te beleven.
Je kunt overnachten in een eigen tent, caravan, camper of bus. Daarnaast zijn er luxe safaritenten te huur of trekkershutten. 

Activiteiten

276_UWV_Event_20140522s-16_57_25-1501_liggend_MU2QNsI.jpg

Rustige collega’s, sportieve familieleden, creatieve ouderen: elke groep is anders. Maak zelf een keuze uit onze activiteiten en bepaal je eigen programma. Activiteiten zijn er van passief tot actief en van educatief tot creatief. Alles op één locatie! Centraal in Nederland, maar wel heerlijk rustig op het platteland. 

Poldersport

121_UWV_Event_20140522s-16_19_52-1309.jpg

Zin in een sportieve uitdaging met veel gezelligheid? Dan is de poldersport echt wat voor jullie! In het weiland tussen de koeien staan meer dan 65 onderdelen klaar, zowel te land als te water. We beginnen met boerenspelen op het land en langzaam introduceren we spellen over het water.

Klompengolf

1.Mooie_gezinsfoto_L020282-002-2.jpg

Speel klompengolf in een groepje van max 6 personen op één van de mooiste banen van Nederland: een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot. Het spel is afgeleid van het reguliere golf, je speelt nu tussen de koeien en de schapen in het weiland met een houten klompje aan een stok en de bal is van een groter formaat.

Poldertocht

LBS_2850-001.JPG

Beleef de polder en het prachtige veenlandschap met z’n vergezichten en uitgestrekte weidegronden. De verschillende tochten zijn zowel per kano, E-chopper of te voet af te leggen.

Binnenactiviteiten

Taskforce_-_Boerinn-4531_HhRpfSx.jpg

Komt de regen met bakken naar beneden en vriest het buiten: bij Boerderij de Boerinn kun je terecht voor allerlei sportieve en gezellige binnenactiviteiten

Creatief

IMG_3976_Rob_van_de_Bor-2.jpg

Het buitenleven inspireert! Ga creatief aan de slag in het atelier met een prachtig uitzicht over de weilanden. We bieden verschillende creatieve workshops aan zoals melkkruk schilderen of hout graveren. 

Kinderfeestjes

LBS_8521-001poldersport.JPG

Je kunt kiezen voor verschillende soorten kinderfeestjes. Kies voor de Poldersport als je een lekkere sportieve middag in het weiland wel ziet zitten. Neem schone kleding mee, je wordt misschien wel nat of vies, dan kun je lekker douchen na afloop. In de winter kun je voor je kinderfeestjes bijvoorbeeld kiezen voor de spannende Boerenspelen in de stallen.

We sluiten de dag graag af in stijl met een lekker patatje met kroket of frikandel. Kortom: een dag om nooit meer te vergeten!

Eten & Drinken

LBS_8786-001.jpg

Naast bovenstaande activiteiten biedt Boerderij de Boerinn diverse andere programma's voor een onvergetelijke dag op de boerderij. 
Voor de catering zijn er volop mogelijkheden om het arrangement compleet te maken met iets lekkers bij de koffie, een boerenlunchbuffet, barbecue of een oer-Hollands stamppotbuffet. Wij werken zoveel mogelijk met ambachtelijke streekproducten. Dat verschil proef je zeker!

Vergaderen

hooiberg_-_eerste_verdieping.jpg

Er zijn 10 verschillende vergaderruimtes, voorzien van audiovisuele apparatuur en wifi. Geschikt voor groepen van 2 - 300 personen, werken in subruimtes is ook mogelijk.
De boer zelf zei het ooit al eens: ‘je voelt je nergens vrijer om ideeën uit te wisselen dan in de uitgestrektheid van het platteland.’ Onze boerderij is een inspirerende vergaderlocatie midden in het Groene Hart. Goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, met gratis parkeerplekken.
Indien gewenst verzorgen wij een uitgebreide lunch met streekproducten of combineer het vergaderarrangement met een ontspannen activiteit zoals klompengolf.

De Boerinn.1.jpg

Tags

Contact

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Woerden
0348-401200

info@deboerinn.nl
http://www.deboerinn.nl/

In de buurt