Cheese Experience - Kaaspakhuis Woerden

Beleef de Cheese Experience in het Kaaspakhuis in Woerden. Ontdek het verhaal van kaasmaken en kaas rijpen. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één …

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Bezoek de Cheese Experience !

De Cheese Experience Woerden is het enige nog in werking zijnde kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je wordt persoonlijk rondgeleid door één van de enthousiaste gidsen die alles weten over kaas en Woerden... Bekijk de kaasfilm, leer alles over het kaasmaken en bewonder de authentieke kaasopleg waar echte kazen liggen te rijpen. je ondekt de finesse van het kaasmaken en je ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Van harte welkom in de wereld van kaas!

De VVV Woerden is ook gevestigd in het Kaaspakhuis. hier kun je terecht voor alle toeristische informatie, stadswandelingen, fietsroutes, VVV-giftcards, souvenirs de leukste kaasproducten en méér.

Activiteiten

Rondleidingen en meer..vanaf € 7,50 p/p

Laat je rondleiden door een enthousiaste gids in de Cheese Experience in het Kaaspakhuis en maak je bezoek na afloop extra bijzonder met een overheerlijk proefplankje.

De rondleidingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Op zondag is de Cheese Experiende op aanvraag geopend voor groepen.

Er zijn ook diverse combinatie-arrangementen samengesteld zoals het Stappen en Happen arrangement of het Klompengolfarrangement. Een workshop kaasmaken is mogelijk vanaf 8 personen op aanvraag.

Tip! Als je de Cheese Experience in het zomerseizoen op zaterdag wil bezoeken, breng dan ook zeker een bezoekje aan de Boerenkaasmarkt die in de ochtend op het Kerkplein in Woerden wordt gehouden (in 2021 zijn helaas de kaasmarkten geannuleerd ivm COVID)

Voor arrangementen op maat en/of meer informatie kun je contact opnemen met het VVV in het Kaaspakhuis via info@vvvwoerden.nl.

Vanaf 5 juni 2021

Contact

Cheese Experience - Kaaspakhuis Woerden

Emmakade 6A
3441 AJ Woerden
0348-745492

info@vvvwoerden.nl
https://boerenmarktstad.nl/kaaspakhuiswoerden/

In de buurt

Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen. Van vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan …

  • Woerden
  • (2,1 km)
Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden is een wekelijkse markt voor streek-producten. Kwaliteitsproducten uit de regio die appelleren aan gezond, vers, smaak en herkenbaarheid. …

  • Woerden
  • (2,3 km)