Campererf Biezenhoeve

Kleinschalig 'camperen' in het groen. Dat kan op het campererf bij ons moderne melkveebedrijf.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom! 

Campererf Biezenhoeve heeft 6 ruime verharde camperplaatsen met een eigen plek om buiten te zitten op gras. Verder nog een aantal verharde plaatsen achter het bedrijf en in het hoogseizoen nog 10 plaatsen op gras. Alle plaatsen zijn voorzien van electra en goede wifi!

Bij Campererf Biezenhoeve is het goed toeven!

Leuk dat u onze site bezoekt!

Wij, Jan en Eida Verhoef, heten u graag welkom op Campererf Biezenhoeve .

De camperplaats is gevestigd op het erf van ons moderne melkveebedrijf, waar de koeien door robots worden gemolken. U heeft hier uitzicht over de weilanden en de koeien in de open, duurzame stal.  Wanneer er gelegenheid voor is, geven wij op verzoek graag een rondgang over het bedrijf. Door het weidse uitzicht rondom de camperplaats, kunnen we hier regelmatig genieten van prachtige luchten; de maan, sterren of de ondergaande zon.

Kleinschalig kamperen in het groen, dat kan bij Campererf  Biezenhoeve te Lopikerkapel! Een klein dorpje ten zuiden van Utrecht aan de rand van het Groene Hart. Met IJsselstein om de hoek en Nieuwegein (Vreeswijk) en Vianen in de buurt is dit een heerlijk fiets- en wandelgebied.En een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan  Schoonhoven en  Oudewater.

Onderstaande foto is gemaakt tijdens de opening van ons Campererf op 10 oktober 2017 door waarnemend burgemeester van Lopik dhr. J.P. Lokker.

Campererf Biezenhoeve

Hier staan de campers op gras onder de bomen en dicht bij alle voorzieningen.

Voorzieningen: electra, water, wifi, grijs water en cassettetoilet lozen en gebruik keukentje en sanitair.

Vanwege de huidige corona maatregelen adviseren wij indien mogelijk gebruik te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen.

Camperplaats

Sinds de opening hebben wij ervaren hoe gezellig en leuk het is om camperaars te ontvangen op ons erf. Deze positieve energie hebben wij gebruikt om het campererf verder te ontwikkelen. Wij bieden een plek waar de camperaar zich vrij kan bewegen rondom de camperplaats en de stal met koeien en kalfjes.  Een plek waar koeien melk produceren en waar voor de liefhebber verse melk uit de koeltank wordt getapt. Een plek voor mooie fiets- en wandeltochten door de Lopikerwaard of naar één van de pittoreske stadjes in de omgeving. Wij bieden een plek dicht bij de natuur. Biezenhoeve is ook een prima uitvalsbasis voor passanten, wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A27 (afslag Amsterdam) en A2 (afslag Nieuwegein Zuid en Nieuwegein/Schoonhoven). Ook honden zijn welkom.

In de periode rond Kerst en Nieuwjaar staat de Grootste Kerstboom te schitteren over het campererf!

In het hoogseizoen zijn achter het bedrijf mooie plaatsen op het gras!

Voorzien van goede wifi en electra.    

Kromme IJsselpad, wandelroute 10km.

Ondergaande zon

Het fietspad tussen de Biezendijk in Lopikerkapel en de Lage Dijk Zuid in IJsselstein, het is hier waar de Enge IJssel overgaat in de Kromme IJssel

Onze boerderij

Op verzoek geven wij een rondgang over ons bedrijf.

Activiteiten

Contact

Campererf Biezenhoeve

Biezendijk 2a
3412 KB Lopikerkapel
06 57 331 558
06 30 489 004
info@biezenhoeve.nl
http://www.biezenhoeve.nl

In de buurt

Café Slijterij De Roode Leeuw

Gezellig dorpscafé dn rustpunt in de Lopikerwaard tijdens uw fiets of wandeltocht.

  • Lopikerkapel
  • (0,6 km)
Café Restaurant Zeevliet

Café Restaurant Zeevliet is één van de mooiste pleisterplaatsen in de Lopikerwaard. Gastvrijheid zonder franje. Ver van het drukke stadsgewoel. …

  • Benschop
  • (2,6 km)
Marnemoende

Pleisterplaats Marnemoende, ligt aan de Hollandse IJssel temidden van het prachtige weidse landschap van de Lopikerwaard. Op het terrein van …

  • IJsselstein
  • (5,6 km)