Gasterij De Toren

Gasterij De Toren

Recreatie Landschap Rosenboom, de plek waar het aangenaam recreëren is. Op Nederlandse oudste in werking zijnde boerderij uit 1561 kun je kamperen, varen met kano of fluisterboot, fietsen en wandelen. In Gasterij De Toren is het smullen van streekproducten.

Algemeen

Recreatie Landschap Rosenboom (1)

Even voorstellen

Wij zijn Kees en Lenie en Thieme en Marjolein Rosenboom en heten je van harte welkom op de boerencamping van Recreatie Landschap Rosenboom.
In Gasterij “de Toren” is Thijs Rosenboom de gastheer. Een echt familiebedrijf!

Midden in de Lopikerwaard, tussen de groene weilanden, ligt het plaatsje Benschop. Hier is ons boerenbedrijf gelegen. Naast kamperen, uitgebreide kano-, fiets-, wandel- en fluisterboot-arrangementen kunnen wij ook uw drankjes, barbecue of maaltijden verzorgen.

_DSC0403

Boerencamping

Kamperen met uitzicht op koeien of op de boomgaard. Ideaal voor een paar dagjes weg, maar je kunt ook een complete (fiets)vakantie plannen.
Wil je genieten van rust en ruimte met veel privacy, dan zijn er onze seizoenplaatsen een half eiland groot (100 m2), met stroom en water met uitzicht over de polder

Activiteiten

Recreatie Landschap Rosenboom (2)

Gasterij De Toren

Iets te vieren:
een feest(je), jubileum, bedrijfsuitje, productpresentatie, verjaardag. Feesten en partijen /culinaire belevenissen / workshops /vergaderingen / arrangementen en nog veel meer, voor grote en kleine gezelschappen. Wij werken hoofdzakelijk met streekproducten.

Vergaderen in de polder:
Een perfecte setting om van gedachten te wisselen. Internetaansluiting, beamer, audio e.d. zijn beschikbaar. In overleg is er veel mogelijk in combinatie met onze arrangementen.

reserve_4.jpg

Beklim de uitkijktoren!

Een ademloos uitzicht over de Lopikerwaard.

2014-12-26_14.24.51.jpg

Wandelen

De wandeling bestaat uit rondje West en rondje Oost. Beiden zijn 4,5 km lang en duren ongeveer 1,5 uur. De routes gaan door weilanden en over de kaai. De paden zijn grotendeels onverhard.

_DSC0384

Kano- en fluisterbootverhuur

Maak met vrienden, familie of collega’s je eigen Lopikerwaard-poldertocht op het water! Met een kano of een fluisterboot: kaart/ zwemvest/ waterdichte tas een dag of avond eindeloos genieten

Mamalou

Bijzonder overnachten in “Het Hooge Nest” en “Mamalou”

In de bijzondere kampeerwagen of het tiny house op een mooie plek op onze camping.

Info en reserveren

Recreatie Landschap Rosenboom (1)
  • de campingtarieven (seizoen- en passantenplaatsen), de info over bijzonder overnachten en nog veel meer vind je op onze website
  • reserveren voor Camping - Gasterij De Toren - Feesten en partijen - Verhuur kano en fluisterboot met Thijs (06-20984120) of Marjolein (06-18032051), met Kees (beheerder ter plaatse, 06-13712125) of stuur een e-mail
2013-08-25_13.20.54.jpg

Tags

Contact

Gasterij De Toren

Benedeneind 279
3405 CJ Benschop
0348-451477
06-18032051

marjolein@recreatielandschaprosenboom.nl
http://www.recreatielandschaprosenboom.nl/

In de buurt