Hoeve Stein

Wij zijn de familie de Goeij en hebben een biologische natuurboerderij met 130 melkoeien en 50 stuks jongevee. Wij zitten met onze boerderij direct n…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom bij Hoeve Stein

Wij zijn de familie de Goeij en hebben een biologische natuurboerderij  met 106 ha grond  eigendom en pachten van SBB nog 80 ha erbij. Daar lopen zodra het kan onze 130 melkkoeien heerlijk buiten kruidenrijk gras te eten. Kom gerust een kijkje nemen in onze vrijloopstal, berijkbaar via de grote brug aan het wandelpad.  

Activiteiten

Bijen expositie

Expositie in de skybox

Bij Hoevestein aan de Oukoopsedijk 20 in Reeuwijk vind je in de skybox boven de koeienstal een expositie met uitleg over de diverse wilde bijensoorten en alle informatie over insectenhotels.

Voor volwassenen en zeker ook voor kinderen valt hier veel te ontdekken!

Loop naar boven via de lange trap!

Verkoop biologische producten

Heerlijk ijs
Onze koeien lopen het gehele seizoen buiten in de wei te grazen. Hier eten ze heerlijk vers kruidenrijk gras. Hiervan maken onze dames heerlijke volle melk. Naast dat deze melk op zich enorm lekker en voedzaam is kunnen we het ook omzetten in ijs.

Van de verse biologische melk maakt boerin Ivanka dan ook ambachtelijk boeren ijs! Dit ijs is bij ons te verkrijgen per liter of 1 persoonsporties in de smaken vanille, amandel, mango, kweepeer, koekje, yoghurt, amarena en framboos. Neem daarom even contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons ijs.

Biologisch vlees
Bent u op zoek naar biologisch vlees? Ons vlees is afkomstig van onze koeien die heel het seizoen lang lopen te grazen door het weiland. Het hele jaar door genieten ze van heerlijk vers kruidenrijk gras.

U kunt bij ons terecht voor vers diepgevroren biologisch vlees afkomstig van onze eigen runderen. Bij ons verkrijgbaar is als gehakt (per kilo, pond of 3 ons), hamburgers (per 4 stuks) en wij verkopen ook ganzenborst (per 2 stuks). Neem voor meer informatie of een bestelling contact met ons op.

Biest
Biest is geler en dikker dan normale melk. Het bevat veel afweerstoffen in de vorm van eiwitten. Door deze hoge concentratie vormt het een enorm gezond product. Bij ons kunt u terecht voor uw biest.

U kunt bij ons al biest kopen vanaf één liter. Deze biest is dan ingevroren verpakt. Mocht u geluk hebben en is er net een kalfje geboren dan hebben wij verse biest voor u. Vraag hier gerust naar! Neem voor meer informatie of om uw besteling door te geven contact met ons op.

Brug is open voor publiek

Wil je een kijkje nemen in de vrijloopstal van natuurboerderij Hoeve Stein?

Contact

Hoeve Stein

Oukoopsedijk 20
2811NG Reeuwijk
06-11065081
06-10491072
hoevestein@kpnmail.nl
https://hoeve-stein.nl

In de buurt

De Steinsetuin , Theetuin en Brasserie

Kom bij ons op de boerderij genieten van de natuur en het platteland. Op het terras en in de theetuin …

  • Haastrecht
  • (1,6 km)
B&B De Ruige Weide

Bed & Breakfast De Ruige Weide is gevestigd in een negentiende-eeuwse boerderij in het prachtige polderlandschap bij Oudewater. Hier wonen …

  • Oudewater
  • (2,2 km)
Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben …

  • Haastrecht
  • (2,5 km)