Hoeve Stein

Hoeve Stein

Hoeve Stein is de biologische natuurboerderij van de familie de Goeij. Generaties lang boeren wij al in de Reeuwijkse polder.

Algemeen

Kom achterom

videoportret Groene Hart Experience - Natuurhoeve Stein

Wij zijn Ardy & Ivanka de Goeij en hebben een biologische natuurboerderij  met 106 ha grond  eigendom en pachten van Staatsbosbeheer nog 80 ha erbij. Daar lopen in het voorjaar onze 130 melkkoeien heerlijk buiten kruidenrijk gras te eten.
Kom gerust achterom, je kunt van 8.00 tot 20.00 uur vanuit de skybox een kijkje in onze vrijloopstal nemen. De koeien lopen daar in de winter vrij rond en liggen in een bed van stro! De vrijloopstal is bereikbaar via de grote brug aan het wandelpad.  
Wij zitten direct naast het wandelpad van Staatsbosbeheer, de Oukooproute.

hoeve_stein_XfPUwAw.jpg

Activiteiten

Bijenexpositie in de skybox

In de skybox boven de koeienstal is een expositie met uitleg over de diverse wilde bijensoorten en over insectenhotels. Voor volwassenen en ook voor kinderen valt hier veel te ontdekken! Loop naar boven via de lange trap!

Natuurboerderij Hoeve Stein (5)

Verkoop biologische producten

  • Heerlijk ijs: van de verse biologische melk maakt boerin Ivanka ook ambachtelijk boerderij ijs in heel veel smaken. Smullen maar!
  • Biologisch vlees: ons vlees is afkomstig van onze koeien; vers diepgevroren biologisch vlees als gehakt en hamburgers; wij verkopen ook ganzenborst.
  • Biest: is geler en dikker dan normale melk, een enorm gezond product, vanaf 1 liter.

Meer weten of bestellen: bel ons even of neem contact met ons op.

Natuurboerderij Hoeve Stein (22)-COLLAGE

Tags

Contact

Hoeve Stein

Oukoopsedijk 20
2811NG Reeuwijk
06-11065081
06-10491072

hoevestein@kpnmail.nl
https://hoeve-stein.nl

In de buurt