Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben wij een terras voor onze winkel.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom

Uw Echte Bakker Arjan van der Eijk

Bij ons staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom mogen wij ons Echte Bakker noemen. Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier dus aan het juiste adres. Alle producten worden iedere dag vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Als geen ander weten wij ons te onderscheiden in eerlijke en heerlijke producten. En om dit te bereiken maken wij alleen maar gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.

Over ons

Niet zomaar een bakker
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker
De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!
In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!
De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

 

 

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Klik hier voor broodspeciliteiten en bruidstaarten

Activiteiten

Leuk spaarsysteem met gratis lekkernijen

Bij elke bestede euro ontvangt u 1 spaarpunt. Zo kunt u sparen voor gratis lekkernijen!

Te sparen producten:

75 punten =  een Ontbijtkoek
75 punten =  een pak Havenkoeken
150 punten =  een Boterkoek
250 punten =  een Roomboter Cake
350 punten =  een Appeltaartje 4-6 pers
500 punten =  een Slagroom Schnitte
550 punten =  een Hazelnoottaartje
600 punten =  een Slagroomtaart 9 pers
700 punten =  tien gebakjes naar keuze

Klik hier voor alle info over het spaarsysteem

Contact

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

Grote Haven 48
2851 BN Haastrecht
0182-501208

info@arjanvandereijk.nl
http://www.arjanvandereijk.nl

In de buurt

Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of …

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Museum Paulina Bisdom van Vliet

Als laatste afstammeling van haar geslacht besloot Paulina Bisdom van Vliet (1840-1923) de herinnering aan het drie eeuwen oude burgemeestersgeslacht …

  • Haastrecht
  • (0,4 km)