Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmoet…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Kom ook naar Concordia

Concordia is het gezelligste theater in de Krimpenerwaard en omstreken! Het is gevestigd in een mooi historisch gebouw.
Dit theater is een uitstekend podium voor allerlei vormen van (klein)kunst en een sfeervolle plek voor ontmoeting en contact. In de wijde omtrek staan we bekend vanwege de gezellige nazit in het Grand Café, maar ook vanwege de prima (technische) voorzieningen voor events en feesten.

Elk seizoen bieden wij onze bezoekers weer een verrassend en zeer gevarieerd theaterprogramma. Van Karin Bloemen tot de de finalisten van Cameretten. Van fantastische tributebands en de TOT 2000-pub tot klassieke muziek van Lavinja Meijer. En maandelijks zijn er de Concordia Filmavonden, de Pubquiz en het Repair Café.

Ruim 85 enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden runnen het theater. Meer weten over het vrijwilligerswerk? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief, want daarin staat maandelijks een vrijwilliger centraal. Ook zin om mee te werken? Stuur een mailtje met je aanbod of vraag naar info@theaterconcordia.nl.

Grand Café: gezellig voor jong en oud!

Concordia is van oudsher een ontmoetingsplek met activiteiten voor jong en oud. Het Grand Café is bekend om z’n gezellige nazit, zowel voor de cultuurliefhebbers uit de theaterzaal als de sporters uit de aangrenzende sporthal. De bar, de sfeervolle zitjes, de leestafel en een klein podium maken de ruimte multifunctioneel.  Grand Café Concordia vormt tevens de thuisbasis van enkele verenigingen in de Krimpenerwaard. Het geeft dagelijks ondersteuning aan Theater Concordia en sporthal Concordia te Haastrecht.
Er is gratis Wifi.

Hapje/drankje

Je bent van harte welkom voor een heerlijke espresso, cappucino, koffie en thee. Er zijn naast frisdranken ook wisselende bieren op de tap, wijntjes en andere drankjes. Ook kun je een hapje blijven eten. Op de kleine kaart staan zowel vers belegde pistoletjes en saté als uitgebreid bittergarnituur. Een compleet en ontspannend avondje uit bestaat uit een voorstelling naar keuze met vrienden, familie of collega’s en een sfeervolle nazit met een hapje en drankje in het Grand Café. Ook leuk voor een afspraak met jouw zakelijke relaties of met een vriendengroep! 

Huren

De ruimtes zijn zeven dagen per week te huur (ochtend, middag en avond) voor  feesten, bijeenkomsten, bruiloften en andere evenementen. Elk in een eigen thema en geheel naar eigen wens in te vullen, met catering op maat. Concordia is daarmee de ideale locatie voor bijeenkomsten van 25 tot 450 personen.

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur geopend.
Je kunt hier ook kaartjes kopen voor de voorstellingen  en de Concordia Theaterbon.

 

Activiteiten

Programma

De persberichten over het actuele programma met o.a. film, toneel,muziekavonden  van Cultureel Centrum Concordia  vind je in de Struinen en Vorsen Uittips

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben …

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of …

  • Haastrecht
  • (0,3 km)
Museum Paulina Bisdom van Vliet

Als laatste afstammeling van haar geslacht besloot Paulina Bisdom van Vliet (1840-1923) de herinnering aan het drie eeuwen oude burgemeestersgeslacht …

  • Haastrecht
  • (0,4 km)