Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmo...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Activiteiten

Repair Café Haastrecht in Theater Concordia

Donderdag 5 september is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken.

 

De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:

· huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters

· elektrisch gereedschap

· rollators, stepjes en fietsen

· klokken en uurwerken

· radio’s, versterkers en verlichting

· scharen en messen slijpen

 

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. Het Repair Café is ook gezellig. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en bij gastheer Rob van Zuijlen bestelt u een lekker bakje koffie als u wilt. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

 

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht, organiseert elke eerste donderdag van de maand een Repair Café. Het concept Repair Café is in 2009 ontstaan in Amsterdam en is een initiatief van Martine Postma, destijds journalist en publicist. Zij richtte in 2010 Stichting Repair Café op. Deze stichting biedt ondersteuning aan lokale groepen in de hele wereld die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haastrecht.

Haastrecht Klassiek 7e editie op het Concordiaplein in Haastrecht

Op zondag 8 september organiseert Stichting Classic Events Krimpenerwaard alweer voor de 7e keer dit prachtige Oldtimer evenement op het Concordiaplein in Haastrecht.

Dit evenement wordt ieder jaar in het tweede weekend van september gehouden.

 

Vanaf 10.00 uur zijn de mooiste voertuigen op het Concordiaplein te bewonderen. Om 12.00 uur is de start van een prachtige rondrit door de Krimpenerwaard waarbij bezoekers gratis mee mogen rijden met de deelnemers. Bij terugkomst is er een feest met de Vlisterzangers en The Oldtimers. Horeca voor de inwendige mens wordt verzorgd door het team van Grand Café Concordia. Ook is er weer een prijsuitreiking voor de mooiste voertuigen.

 

Haal je hart op bij de tractoren, oude brommers en voertuigen uit vervlogen tijden, misschien spot je nog deelnemers in kleding van die tijd. Omdat 2019 het jaar van Rembrandt van Rijn is, zal Rembrandt met zijn vrouwe Saskia ook meerijden in de rit.

 

Let op: Haastrecht Klassiek valt dit jaar niet in het Open Monumenten weekend en zal dus niet aansluiten op de proeverij van Haastrecht.

 

Deelnemers dienen zich op te geven vanaf 1 juni 2019 via eras.evenementen@gmail.com.

 

In liefdevolle herinnering herdenken wij dit jaar Rinus Snel, onze route coördinator. Ons rallybord zal dit jaar een bijzondere afbeelding weergeven.

 

Dit prachtige oldtimer evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden op het Concordiaplein te Haastrecht.

Voertuigen komen om 10.00 uur aan, start rit 12.00 uur, einde event 18.30 uur.

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht

Gemaal De Hooge Boezem toont een spannende expositie ‘1000 jaar leven met water’, een authentieke pompruimte, modellen van bijzondere bouwwerken ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of ...

  • Haastrecht
  • (0,3 km)