Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmoet…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Activiteiten

Live op Zondag: Ramblin’ Boots € 7,50 p/p

Zondag 10 mei om 15.00 uur treden Ramblin’ Boots op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

Live! Country Line Dance Sunday, een sfeervolle middag met Ramblin’ Boots. Winner of Best New Country Band Dutch Country Music Award 2018!

Het voetenwerk staat centraal deze middag! Dans gezellig de basispassen mee in de lijn en laat je uitdagen door nieuwe steps. Voor beginners en gevorderden. Ramblin’ Boots brengt country tot het juiste niveau. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal-steelpartijen en vingervlugge fiddle licks komt de countrymuziek echt tot leven. Veelzijdigheid staat voorop, zowel in muziek als in samenstelling, zodat op ieder countryevenement de juiste setlist tevoorschijn wordt gehaald voor de juiste sfeer. Change of Key vindt deze band een aanrader voor iedere liefhebber van country music!

 

Ramblin’ Boots zijn op zondag 10 mei om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 10) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Joris Linssen & Caramba: RAAK € 23,50 p/p

Vrijdag 29 mei om 20.15 uur treedt Joris Linssen & Caramba op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘RAAK’.

 

Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden.

 

Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

“Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me.”

“Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren.”

 

Zang en teksten: Joris Linssen
Accordeon en zang: Marcel van der Schot
Gitaar en zang: Kees van den Hoogen
Contrabas en zang: Erik van Loo
Percussie en zang: Djem van Dijk
Regie: Aike Dirkzwager
Techniek: Christian Toonk

 

Joris Linssen & Caramba zijn op vrijdag 29 mei om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 23,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben …

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of …

  • Haastrecht
  • (0,3 km)