Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmo...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Activiteiten

Fleetwood Mac Tribute Mirage € 17,50 p/p

Zaterdag 20 april treedt de Fleetwood Mac Tribute band Mirage op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de gouden hits van weleer nieuw leven inblazen. Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need Your Love So Bad’ en ‘Albatros’.

 

De songs worden weergaloos vertolkt, onder anderen door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ en ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijphoeden. Ook de van Christine McVie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen.

En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de spectaculaire ex-Wild Romance-drummer Guzz Genser en benjamin van de band, bassiste Joyce van der Hoorn.

De uitstekende leadzangkwaliteiten van ieder voor zich garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van een van de meest muzikale popbands ooit! In deze topbezetting waan je je terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac – in de interpretatie van Mirage – als nooit tevoren!

                                   

Mirage begint op zaterdag 20 april om 20.15 uur te spelen. Het betreft een staconcert, er zullen maar enkele zitplaatsen zijn. Kaarten (à € 17,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Concordia Filmavond: The Guilty € 8,00 p/p

Als laatste film in dit theaterseizoen staat op donderdagavond 25 april in Theater Concordia Haastrecht de film ‘The Guilty’ op het programma. Deze film is op het Filmfestival IFFR uitgeroepen tot beste publieksfilm. Een echte thriller, van het begin tot het eind.  

 

Een meldkamer, ergens in Denemarken. Politieofficier Asger Holm neemt vanavond de binnenkomende 112-telefoontjes even aan. Zijn dienst zit er bijna op. Hij doet dit werk niet dagelijks, zo blijkt al gauw. Met hoorbare desinteresse handelt hij de meldingen af, totdat hij wordt gebeld door Iben. De jonge vrouw is in paniek. Ze wordt gekidnapt.

 

Concordia Filmavond begint donderdag 25 april om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd is 16 jaar.

Repair Café Haastrecht in Theater Concordia

Donderdag 2 mei is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken.

 

De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:

· huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters

· elektrisch gereedschap

· rollators, stepjes en fietsen

· klokken en uurwerken

· radio’s, versterkers en verlichting

· scharen en messen slijpen

 

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. Het Repair Café is ook gezellig. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en bij gastheer Rob van Zuijlen bestelt u een lekker bakje koffie als u wilt. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

 

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht, organiseert elke eerste donderdag van de maand een Repair Café. Het concept Repair Café is in 2009 ontstaan in Amsterdam en is een initiatief van Martine Postma, destijds journalist en publicist. Zij richtte in 2010 Stichting Repair Café op. Deze stichting biedt ondersteuning aan lokale groepen in de hele wereld die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haastrecht.

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht

Gemaal De Hooge Boezem toont een spannende expositie ‘1000 jaar leven met water’, een authentieke pompruimte, modellen van bijzondere bouwwerken ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of ...

  • Haastrecht
  • (0,3 km)