Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmoet…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Activiteiten

Simon and Garfunkel tribute: Sounds of Silence € 25,00 p/p

Woensdag 15 januari om 20.15 uur treedt de Simon and Garfunkel tributeband Sounds of Silence op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer… Algemeen Dagblad 2016)

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het opgewekte ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer.


Momenten van bezinning, muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen.


Muzikanten: Jop Wijlacker en Dennis Kolen
Regie: Jop Wijlacker en Dennis Kolen

 

Sounds of Silence zijn op woensdag 15 januari om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten

(à € 25) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Concordia Filmavond: Bohemian Rhapsody € 8,00 p/p

Wegens groot succes voor de derde keer dit seizoen!!

 

Donderdag 16 januari is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met nogmaals de film ‘Bohemian Rhapsody’.

 

Bohemian Rhapsody volgt het verhaal van de Britse band Queen met de legendarische leadzanger Freddie Mercury als middelpunt (bekroond met een Oscar voor hoofdrolspeler Rami Malek). Velen noemen dit de beste film ooit! Je moet hem gezien hebben.


Freddie Mercury is een legende en jong en oud genieten nog dagelijks van zijn muziek. Wie kent niet ‘Killer Queen’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Barcelona’? De band is in 1970 opgericht en de hits volgden elkaar in snel tempo op. In de film zorgt dat voor een riante dosis rock-’n-roll. Freddie Mercury-vertolker Malek wisselt eigen zang af met playback. Hij kreeg een Oscar voor zijn rol.


Regie: Bryan Singer
Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers
Scenario: Anthony McCarten
Productie: Jim Beach & Graham King i.s.m. Brian May, Roger Taylor en Robert De Niro
Muziek: John Ottman

 

Concordia Filmavond begint donderdag 16 januari om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

ICEparty Tienerdisco in Theater Concordia € 5,00 p/p

Ben je klaar voor het coolste feest van het jaar? Steel jij de show met ijspegels in je haar, strakke schaatsbroek of een warme schapenvacht. Op de ICE party kan alles als het maar ijs en ijskoud is.

 

Op zaterdag 25 januari is er voor de 7e keer een tienerdisco in Theater Concordia.

 

Theater Concordia wordt omgetoverd tot ijspaleis, glijd over de dansvloer met je coole moves waar de muziek als een lawine over je heen raast. Een profi DJ zorgt ervoor dat je in beweging blijft, anders zou je nog bevriezen;-) Er is een echte ICE Bar waar alcoholvrije drankjes, koek en zopie te koop zijn.

 

Op school hangen stemlijsten om je favoriete dancetracks aan te vragen.

Dus ijskoude feestgangers uit groep 7, 8 en de brugklas, zet deze datum met stip in je agenda en vergeet niet je vrienden en vriendinnen uit te nodigen.

 

Zoals altijd kun je ook weer leuke selfies maken en is er nog veel meer te beleven, maar dat zie je vanzelf wel als je komt.

 

Nog even in het kort:

Waar: Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht
Wanneer: Zaterdag 25 januari 2019 van 19.30 - 22.30 uur

Leeftijd: groep 7, groep 8 en brugklas

Thema: ICE Party

€ 5,00 inclusief drankje

Kaarten via www.theaterconcordia.nl

 

Tijdens de disco zijn alle ouders van harte welkom in het gezellige Grand Café Concordia. Uw kinderen zijn in goede handen van de Concordia vrijwilligers in de grote zaal. Daarnaast scheelt het ook een ritje huiswaarts. Dus van harte welkom!

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben …

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht

Gemaal De Hooge Boezem toont een spannende expositie ‘1000 jaar leven met water’, een authentieke pompruimte, modellen van bijzondere bouwwerken …

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of …

  • Haastrecht
  • (0,3 km)