Cultureel Centrum Concordia

Concordia, het gezelligste theater in Krimpenerwaard en omstreken. Concordia biedt een podium aan allerlei (klein)kunstvormen en is een fijne ontmo...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Activiteiten

Goud van Oud met The Outlaws en Clean Foot Clan € 10,00 p/p

Zaterdag 19 oktober om 20.15 uur treden de bands The Outlaws en Clean Foot Clan op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

Op veler verzoek terug in de programmering Goud van Oud Concordia Reunie.

 

Wie weet het nog, de disco avonden van toen…… We doen het nog een keer flink over met Live sets van de ‘Oude Rockers’ uit Oudewater The Outlaws en de band Clean Foot Clan. Een ouderwetse dansavond bij gastheer Rob van Zuijlen met Goud van Oud. De zaal wordt ingericht met een dansvloer, gezellige zitjes en een sfeervolle bar. Voetjes van de vloer!

 

De bandleden van de Outlaws zijn na 45 jaar weer als een hecht team bij elkaar. Deze ‘Oude Rockers’ uit Oudewater laten je de magie van de jaren 60 opnieuw beleven.

 

Clean Foot Clan staat garant voor een Zorgvuldig samengesteld repertoire uit de Gouden Jaren van popmuziek.

 

The Outlaws en Clean Foot Clan zijn op zaterdag 19 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 10) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

The Red Strats: The Shadows Tribute € 10,00 p/p

Zondag 20 oktober om 15.00 uur treden The Red Strats op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

The Red Strats (Cliff and The Shadows-tributeband) bestaan uit TOP-muzikanten! Een formatie met een ‘Cliff Richard’-geluid die de muziek uit de sixties laat herleven. Wegens groot succes terug in Concordia!

 

The Red Strats zijn op zondag 20 oktober om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 10) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Familiefilm ‘Meneer Pluizenbol’ in Theater Concordia € 8,00 p/p

In de herfstvakantie draait op woensdagmiddag 23 oktober de leuke familiefilm ‘Meneer Pluizenbol’ in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?

 

Tom Brand is een overwerkte miljardair, die meer oog heeft voor ZIJN hoogste gebouw in Amerika dan voor zijn vrouw en kinderen. Na een hoop verwikkelingen raakt hij gevangen in het lichaam van de huiskat: Mr. Fuzzy Pants (‘Meneer Pluizenbol’). Vanaf dat moment leert de familie hem op een hele andere manier kennen.

Stemmen van Barry Atsma, Nicolette van Dam en Sander de Heer.

 

Concordia Filmmiddag begint woensdag 23 oktober om 14.00 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en à € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bohemian Rhapsody € 8,00 p/p

Wegens groot succes een extra avond!!

 

Donderdag 31 oktober is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met nogmaals de film ‘Bohemian Rhapsody’.

 

Bohemian Rhapsody volgt het verhaal van de Britse band Queen met de legendarische leadzanger Freddie Mercury als middelpunt (bekroond met een Oscar voor hoofdrolspeler Rami Malek). Velen noemen dit de beste film ooit! Je moet hem gezien hebben.


Freddie Mercury is een legende en jong en oud genieten nog dagelijks van zijn muziek. Wie kent niet ‘Killer Queen’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Barcelona’? De band is in 1970 opgericht en de hits volgden elkaar in snel tempo op. In de film zorgt dat voor een riante dosis rock-’n-roll. Freddie Mercury-vertolker Malek wisselt eigen zang af met playback. Hij kreeg een Oscar voor zijn rol.


Regie: Bryan Singer
Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers
Scenario: Anthony McCarten
Productie: Jim Beach & Graham King i.s.m. Brian May, Roger Taylor en Robert De Niro
Muziek: John Ottman

 

Concordia Filmavond begint donderdag 31 oktober om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Vrijdag en Sandifort: Voorlopig voor altijd € 19,00 p/p

Zaterdag 2 november om 20.15 uur treden Vrijdag en Sandifort op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘Voorlopig voor altijd’.

 

Overtuigend bitterzoet huwelijk van artiestenkoppel. In hun vierde duo-cabaretprogramma ‘Voorlopig voor altijd’ draait het om het vastgelopen huwelijk van het artiestenkoppel Remko Vrijdag en Martine Sandifort, die zogenaamd niet alleen op het podium, maar ook privé een stel vormen.

 

Remko Vrijdag en Martine Sandifort doen waar ze goed in zijn: sketches met absurde wendingen spelen, bevolkt door over-the-top personages. Waar dit in hun voorgaande shows nogal eens leidde tot een overschot aan meligheid, weten ze dat dit keer te voorkomen door de toevoeging van een sterke rode draad.

 

Vrijdag en Sandifort zijn op zaterdag 2 november om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten

(à € 19,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Heer Otto: Ridder Florian € 10,00 p/p

Zondag 3 november om 14.00 uur speelt theatergroep Heer Otto in Theater Concordia in Haastrecht met het verhaal ‘Ridder Florian’.

 

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?

Ridder Florian, een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater, mét live muziek.

Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Boordevol liedjes en avonturen!

 

Heer Otto is een theatergezelschap met voorstellingen boordevol bijzondere moestuinen, unieke pinguïns, knuffelige draken en grappige, vaak gekke en altijd lieve dames en heren.

Heer Otto maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke boodschap. Verhalen die gaan over iedereen. Gebaseerd op kinderboeken, met bekende en nieuwe personages. Altijd met een typisch Heer Otto sausje. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek.

 

Ridder Florian is op zondag 3 november om 14.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten

(à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Contact

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl

In de buurt

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

In onze lunchroom kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. 's Zomers hebben ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht

Gemaal De Hooge Boezem toont een spannende expositie ‘1000 jaar leven met water’, een authentieke pompruimte, modellen van bijzondere bouwwerken ...

  • Haastrecht
  • (0,2 km)
Het Witte Hof

Het Witte Hof, de plek voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner. Prachtige locatie voor huwelijk, jubileum of ...

  • Haastrecht
  • (0,3 km)