Restaurant Tijsterman

Restaurant Tijsterman

Een magnifiek terras met uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Bij ons kun je heerlijk eten en drinken: grenzeloos proeven en genieten van wereldse gerechtjes. We hebben ook leuke en uitdagende outdoor activiteiten op en rond het water!

Algemeen

Even voorstellen

Restaurant Tijsterman.1.jpg

Restaurant Tijsterman was ooit een oer-Hollandse boerderij, maar is inmiddels al generaties lang een sfeervol en recentelijk gerestyled restaurant Vanaf ons terras heb je een prachtig uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen.
Op onze menukaart vind je een uitgebreid aanbod van streekgerechten met biologische en duurzame producten. 

Outdoor activiteiten

Restaurant Tijsterman.6.png

Onze locatie is hét vertrekpunt voor fantastische watersportrecreatie maar ook voor unieke fiets- en wandeltochten en nog veel meer!

Jachthaven Plaszicht voor verhuur van o.a. elektroboten, kano's, supboards en roeiboten. Rederij Nieuwkoop voor unieke vaartochten met salonbootjes en het Beheerderscentrum van Natuurmonumenten met excursietocht liggen pal naast ons en wij werken dan ook nauw samen bij alle activiteiten op en rond de Nieuwkoopse Plassen.

Activiteiten

Iets te vieren

Restaurant Tijsterman.12.jpg

Met familie en vrienden of zomaar gezellig en informeel! Wij verzorgen een lunch, brunch, high-tea, borrel, barbecue of diner. Onze rondvaart- en salonbootjes nemen u  ook graag mee voor een mooie vaartocht.
Een verjaardagsfeest, babyshower, bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, bij ons is jouw feest of vergadering tot in de puntjes geregeld.

Wat is er nog meer te doen

Restaurant_Tijsterman.5.jpg
  • ons uniek natuurgebied ontdekken en beleven: wij bieden jullie de leukste uitjes met familie, vrienden en collega's en voor de meer actieve personen onder jullie uitdagende arrangementen
  • onze verwarmde rondvaartboten varen het hele jaar door
  • wij hebben ook een SUP-workout
  • aan boord een goed gevulde picknickmand of als afsluiting een heerlijke 'after sail party' met een gezellig borreluur en een barbecue
  • 10 Struinen en Vorsen fiets- en wandelroutes, waarbij je bij ons op de koffie komt of oplaadt met een heerlijke lunch; elektrische fiets, die laad je gelijk op
  • nog veel meer uitgebreide en actuele info vind je op onze website
Restaurant Tijsterman.7.cr

Tags

Contact

Restaurant Tijsterman

Dorpsstraat 116
2421 BC Nieuwkoop
0172-571267

info@restaurant-tijsterman.nl
http://www.restaurant-tijsterman.nl

In de buurt