Restaurant Tijsterman

Prachtig terras met uitzicht over de plassen. Heerlijk eten en drinken, maar ook hele leuke outdoor activiteiten op en rond het water. Grote kaart me…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren met familie en vrienden of zomaar gezellig en informeel?

Vraag ons naar de mogelijkheden die wij kunnen verzorgen voor een lunch, brunch, hightea, borrel, barbecue of diner. Geniet bij ons op het (deels verwarmde ) terras met een magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen!

Onze rondvaart- en salonbootjes nemen u  ook graag mee voor een mooie vaartocht.

 

NIEUWKOOPS GENIETEN BIJ RESTAURANT TIJSTERMAN

Nieuwkoops genieten bij Restaurant Tijsterman

Restaurant Tijsterman was ooit een oer-Hollandse boerderij, maar is inmiddels al generaties lang een sfeervol en recentelijk gerestyled restaurant en prachtig gelegen direct aan de Nieuwkoopse Plassen. Ons uniek natuurgebied ligt in de driekhoek Rotterdam-Amsterdam-Utrecht. Ver weg van de drukte en toch heel dichtbij!

Nieuwkoopse plassen

Wij hebben het voorrecht gevestigd te zijn op een unieke locatie! Vanaf ons grote (overdekte en deels verwarmde) terras heeft u een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het Nieuwkoopse Plassengebied.

Onze locatie is hét vertrekpunt voor fantastische watersport- en recreatie maar ook voor unieke fiets- en wandeltochten en nog veel meer!

Rederij Nieuwkoop, Jachthaven Plaszicht met bootverhuur en het Beheerderscentrum van Natuurmonumenten ligt pal naast ons en wij werken dan ook nauw samen bij alle activiteiten op en rond de Nieuwkoopse Plassen. Zo ontdekt en beleeft u de schoonheid van ons uniek natuurgebied!

Biologisch en duurzaam

Op onze menukaart vindt u een uitgebreid aanbod van streekgerechten met biologische en duurzame producten. 

Voor meer informatie over onze menukaart bezoek onze website: www.restaurant-tijsterman.nl

 

Activiteiten

OUTDOOR ACTIVITEITEN

OUTDOOR ACTIVITEITEN OP EN ROND DE NIEUWKOOPSE PLASSEN

De Nieuwkoopse plassen is een volstrekt uniek natuurgebied in het Groene Hart. Centraal gelegen in de  driehoek Rotterdam-Amsterdam-Utrecht. Ver weg van de drukte en toch heel dichtbij!

Met onze verschillende outdoor activiteiten laten wij u ons uniek natuurgebied ontdekken en beleven. De leukste uitjes voor familie, vrienden en collega's. Ook voor de meer actieve personen onder u bieden wij uitdagende arrangementen.

Wij hebben van november t/m februari een 'winterstop' van onze outdoor activiteiten,maar zolang er geen ijs ligt op de Nieuwkoopse Plassen varen wel onze verwarmde rondvaartboten het gehele jaar door. Dit geldt ook voor de SUP-workout en uiteraard is ons restaurant een uitstekende locatie voor een 'korte of langere stop'!

4 ROUTES VOL FIETSPLEZIER!

Hier zijn ze dan: 4 nieuwe fietsroutes, ontwikkeld door Stichting Struinen en Vorsen die allemaal langs ons mooie restaurant lopen. De koffie staat klaar, maar uiteraard serveren onze enthousiaste medewerkers een mooie lunch, (high tea, dinerbuffet - alleen voor groepjes vanaf 20 personen) of als afsluiting een gezellig borrel of diner.

Elektrische oplaadpunt aanwezig!

https://www.struinenenvorsen.nl/routes/rampjaar-fietsroute/

https://www.struinenenvorsen.nl/routes/meije-route/

https://www.struinenenvorsen.nl/routes/7-hoven-route/

https://www.struinenenvorsen.nl/ro…/brocante-high-tea-route/

Voor wat betreft een hapje en een drankjes bieden wij vele verschillende mogelijkheden. Een goed gevulde picknickmand aan boord, of wat dacht u als afsluiting van een heerlijke 'after sail party'  met een gezellig borreluur en een barbecue. Uiteraard serveren wij ook lunches, high tea, brunches en diners op ons prachtige deels verwarmde terras met magnifiek uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen. 

Nieuwsgierig? Bezoek dan onze website: www.restaurant-tijsterman.nl/outdoor activiteiten. De focus ligt vooral op fun en natuurbeleving!

Contact

Restaurant Tijsterman

Dorpsstraat 116
2421 BC Nieuwkoop
0172-571267

info@restaurant-tijsterman.nl
http://www.restaurant-tijsterman.nl

In de buurt

Newhouse Logies

Newhouse Logies, ruime en comfortabele vakantie-appartementen. Medio maart 2023 is Boerderijwinkel "De Landkruidenier" geopend met streekproducten en gezellige koffiehoek.

  • Zevenhoven
  • (2,3 km)
TaarTenTuin

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Aarlanderveen, Zuid-Holland vind je TaarTenTuin. De oude boerderij met knusse herberg, heeft een ruim terras, …

  • Aarlanderveen
  • (4,2 km)
De Vooruitgang

Melkveehouderij met dagrecreatie met ontvangstruimte tot 100 personen ideaal voor familiedagen, bedrijfsuitjes… schooluitjes en kinderfeestjes…

  • Aarlanderveen
  • (4,3 km)