Newhouse Logies

Newhouse Logies, ruime en comfortabele vakantiehuizen landelijk gelegen, dichtbij Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast ruimte voor bijeenkomsten of landeli…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Newhouse Logies heet u van harte welkom in één van de appartementen!

Newhouse Logies beschikt over 6 ruime- en luxe (vakantie)appartementen gelegen midden in Het Groene Hart vlakbij Nieuwkoop en de Nieuwkoopse Plassen.
De luxe appartementen zijn ruim van opzet en bieden prachtig uitzicht op het uitgestrekte platteland.

Naast de 6 luxe- en ruime appartementen bestond het bedrijf voorheen uit een melkveehouderij, een fokkerij en een Landwinkel met heerlijke ambachtelijke streekproducten.

U kunt bij Newhouse Logies terecht met een groep tot 36 personen. Een leuk idee voor een familie-, vriendenweekend of zakelijke bijeenkomst. De te huren appartementen zijn dan te combineren met de groepsruimte " De Serre". Deze is geschikt tot 80 personen.

Natuurschoon, rust en ruimte met de bruisende gezelliheid van dorp en stad in de nabijheid. Door de centrale ligging zijn steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden makkelijk te bereiken.

Logeren met veel comfort en luxe

Groepsruimte de Serre & de Koestal

Tussen de weilanden van het Groene Hart vindt u de inspirerende locaties de Serre & de Koestal.

De Serre heeft ruimte voor ongeveer 80 personen, maar kleinere groepen zijn ook van harte welkom in de Koestal. Deze ruimte bevindt zich in de voormalige winkel en is geschikt tot ongeveer 24 personen. De locaties zijn uitermate geschikt voor een: verjaardag, kinderfeestje, bruiloft, jubileum, koffietafel, kraamfeest, boerenlunch of condoleance.

De openslannde deuren van de Serre geven u directe toegang tot het terras en de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speelweide met diverse speeltoestellen.

Tevens zijn de locaties een perfecte basis voor vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops en presentaties. U kunt gratis gebruik maken van WIFI en gratis parkeren op eigen terrein.

Zij verzorgen met plezier een uitgebreide nambachtelijke lunch met streekproducten, high tea of diner in de vorm van een warm of koud buffet. Kom gerust een kijkje nemen of informeer vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden.

Activiteiten

Dierenweide

Aan de terraszijde van de appartementen is een mooie dierenweide aangelegd inclusief een speelterrein voor kinderen. In de dierenweide staan konijnen en kippen, Kinderen kunnen zich tevens vermaken op één van de speeltoestellen.

 

Lekker uitleven in de speelweide

Kinderen kunnen zich tevens vermaken op één van de speeltoestellen.

 

Activiteiten in de omgeving

 • Actief bezig zijn zoals fietsen, kanoën, roeien, wandelen, paardrijden, zwemmen, tennissen (1,5 km afstand) of golfen (golfclub Liemeer 2 km afstand).
 • Dagje naar het strand aan de Noordzeekust (30 min. met de auto);
 • Schiphol (20 min. met de auto);
 • Stedentrip naar bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda of Leiden. Voor een bezoek aan een museum of evenement.
 • Onze appartementen liggen vlakbij de Nieuwkoopse Plassen, zodat u een verblijf kunt combineren met een fietstocht of een lekker middagje varen op de Nieuwkoopse Plassen;
 • De 7-hovenroute komt langs ons bedrijf. Deze ANWB- fietsroute komt langs zeven boerderijen, die u (op afspraak) kunt bezichtigen;
 • Romeinse themapark Archeon en vogelpark Avifauna in Alpen a/d Rijn;
 • Keukenhof in Lisse en tulpenvelden;
 • Molen Viergang bezichtigen in Aarlanderveen;
 • Bushalte ‘t Haasje dichtbij. Met buslijn 147 rechtstreeks naar Alphen aan den Rijn of Uithoorn.

 

Contact

Newhouse Logies

Nieuwveenseweg 102
2435 NW Zevenhoven
06-11888001

info@jannieuwenhuizen.com
http://www.jannieuwenhuizen.com/

In de buurt

Restaurant Tijsterman

Prachtig terras met uitzicht over de plassen. Heerlijk eten en drinken, maar ook hele leuke outdoor activiteiten op en rond …

 • Nieuwkoop
 • (2,3 km)
Melktap De Hoef

Heerlijke verse melk uit de melktap. Ook verkoop van eieren, kaas, karnemelk en chocolade melk.

 • De Hoef
 • (4,3 km)
Groene Hart Camping - Groepsaccommodatie

Overnachten in een hooiberghut of in een luxe appartement, maar natuurlijk ook kamperen op onze Boerencamping.

 • De Hoef
 • (4,4 km)