Nikano

Nikano

Wij verhuren kajaks, kano's, sup boards en fluisterboten op de mooie Nieuwkoopse Plassen. Leuk voor team-, vrienden- en familieuitjes. Ook leuk, workshop suppen!"

Algemeen

Welkom op het Water

Ontdek dit unieke plassengebied, een typisch Hollands landschap midden in het Groene Hart. Al varend kom je achter de geheimen van het moeras. Vanuit een klein slootje vaar je zo de open plas op!
De natuur is een fantastische manier om te ontspannen. Echt even bijkomen van de dagelijkse activiteiten en genieten van de prachtige omgeving.

Activiteiten

Waarmee ga jij varen?

Nikano (4)

De meeste mensen huren de een-persoons kajak vooral om lange afstanden af te leggen door de mooie natuur van de Nieuwkoopse Plassen of door de Veense Polders.  De twee-persoons kajak wordt vooral gebruikt voor groepen met kinderen. Dan hebben we nog de Canadese kano die is bij uitstek geschikt is om een ontspannen tocht te maken en beschikt tevens over meer ruimte. Heerlijk varen in Nieuwkoop!

Suppen

Nikano.5

Iedereen kan leren suppen: met de komst van suppen kan een stuk gemakkelijker en ook in mindere hoge golven, het ultieme surfgevoel worden ervaren. Wij geven daarom ook introductielesjes en trips inclusief clinics. Onder begeleiding leer je hoe je moet staan en de techniek van het peddelen, om zo goed mogelijk vooruit te komen komen en mooie bochten te kunnen maken.

Fluisterboten, ideaal voor het gezin

Nikano (2)

Een fluisterboot huren is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en voor degenen die minder mobiel zijn. Hij maakt bijna geen geluid, waardoor je gezellig met elkaar kan praten zonder herrie van een motor en ook op plekjes kunt komen waar geen motorvaartuigen zijn toegestaan. Ouders met kinderen en opa’s en oma’s kunnen zo met zijn allen genieten van een heerlijk dagje uit wanneer zij een fluisterboot huren.

Sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellen- en familiefeestje

Samen uit, samen thuis. Elkaar op een andere manier leren kennen en daarnaast optimaal genieten. Onze activiteiten zoals kanoën, suppen en varen met een fluisterboot zijn perfect te combineren met elkaar en met onze groepsarrangementen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer weetjes

  • uitgebreide info over het huren van een kano, een sup of fluisterboot vind je op onze website
  • wij verkopen ook supboards in onze webshop
  • tip: een cadeaubon voor het kanoën, suppen of een fluisterboot

Tags

Contact

Nikano

Simon van Capelweg 111
2431 AE Noorden
0172 407094

info@nikano.nl
http://www.nikano.nl

In de buurt