Restaurant - Hotel De Watergeus

Restaurant - Hotel De Watergeus

Lunchen, dineren, logeren, vergaderen en varen met het mooiste uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen: dat kan bij Hotel - Restaurant De Watergeus.

Algemeen

Laat je verwennen aan de Nieuwkoopse Plassen

In ons restaurant wordt er met liefde voor onze gasten gekookt: zoveel mogelijk producten van dichtbij, maar ook met ingrediënten van ‘over de grenzen’.
Het is ook mogelijk met een grotere groep te komen lunchen of dineren. Wij hebben een intieme ruimte tot 16 en een grotere tot 35 personen. Ons restaurant is geschikt voor een diner tot 70 personen.
Open: di t/m za 8: 00 - 21.30 uur (de keuken sluit om 21:00 uur), zo & ma gesloten.

Ons hotel heeft elf prettige kamers en wij hebben een paar fluistersloepjes voor de deur.

Activiteiten

Ons hotel

Restaurant_Hotel_De_Watergeus_006

Onze hotelkamers hebben uitzicht over de plas of liggen aan de tuinkant. De ene kamer is wat groter dan de andere. Blijf je een paar dagen, kijk dan eens naar de arrangementen op onze website.

Met een fluisterboot het water op

De_Watergeus_002AM

In de elektrisch aangedreven bootjes, die fluisterzacht door het gebied bewegen, zie je Nieuwkoop op z’n best! Als er dan nog een lekkere, origineel gevulde picknickmand aan boord is, is het leven goed en vooral fluisterstil daar op die plassen. Meer info vind je hier.

Vergaderen aan het water

In ons restaurant & hotel is het mogelijk om rustig te vergaderen. Er is een ruimte tot max. 8 en een ruimte tot max. 16 personen. Beide met een draadloze internetverbinding. Overnachten kan ook en je kunt zelfs een break inlassen in de vorm van een rondje ‘fluisterboot’. Zo maak je er net even een andere meeting van. Kijk eens naar onze vergaderarrangementen.

Tags

Contact

Restaurant-Hotel De Watergeus

Simon van Capelweg 10
2431 AG Noorden
0172 408398

info@dewatergeus.nl
http://www.dewatergeus.nl

In de buurt