B&B De Ruige Weide

B&B De Ruige Weide

Bed & Breakfast De Ruige Weide is gevestigd in een 19e-eeuwse boerderij in Oudewater. Een idyllische plek, waar je kunt overnachten, trouwen en nog veel meer.

Algemeen

Even voorstellen

Van harte welkom bij Bed & Breakfast De Ruige Weide, gelegen in het prachtige polderlandschap van Oudewater! Hier wonen wij, jullie gastvrouw en gastheer Nicole en Sjacco Schouten, met onze kinderen Manouk, Tijs en Daan. Een idyllische plek waarmee wij jullie graag laten kennismaken.

Gastvrij overnachten in een 19e-eeuwse boerderij

banner-dRW-kamers-voor-ANWB.jpg

De droom om een bed & breakfast te beginnen is gegroeid tijdens onze vakanties in chambre d'hôtes in Frankrijk. Het kleinschalige karakter, de persoonlijke benadering en het gevoel van gastvrijheid zijn ons het meest bijgebleven. Al is het decor een stuk Hollandser, het zijn ook deze principes die de basis vormen van B&B De Ruige Weide. Met de overstap naar deze boerderij (2012) is onze droom werkelijkheid geworden!
Alle info over de gastenkamers en het appartement vind je hier.

Geniet van het groen rond de B&B en trek er op uit

B&B De Ruige Weide.trouwen.1.cr

Rondom de boerderij zijn verschillende tuinen, vijvers, paden en terrassen aangelegd, waar je als gast ongestoord kunt genieten van het groen. Ook staan er diverse fruitbomen en is er een moestuin. Op het terrein vind je daarnaast streekeigen struiken, bomen en onze scharrelende kippen.
Ons B&B is een prima uitvalsbasis voor historische stadjes op wandel- en fietsafstand. Door de centrale ligging is de Keukenhof in het voorjaar en een bezoek aan de grote steden een absolute aanrader.

Activiteiten

Trouwen in de polder

B&B.De Ruige Weide.trouwen.cr

Vanaf april 2015 is B&B De Ruige Weide een officiële trouwlocatie in Oudewater. Stel je eens voor: een terrasje onder de fruitbomen, een gitarist met zangeres, een bruidsduif loslaten bij de ceremonie, diner aan lange tafels... Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven! Alle info vind je hier.

Vergaderen in de polder

B&B.De Ruige Weide.vergaderen.cr

Vergadering: een verrassende plek in het polderlandschap van Oudewater! Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Wandelen, fietsen en watersporten

Dat kan allemaal, wij hebben alle beschikbare routes in huis en kunnen indien gewenst een fiets voor je regelen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor watersport. De Reeuwijkse Plassen zijn bij uitstek geschikt om te varen, te zwemmen en te vissen.

Tags

Contact

B&B De Ruige Weide

In de buurt