De Witte Gravin

De Witte Gravin

Welkom bij De Witte Gravin, een mooie zichtlocatie in het hart van de moderne melkveehouderij van de familie De Wit-Burggraaf. Stap van je fiets en kom het beleven.

Algemeen

Kom achterom

Groene Hart Experience - videoportret De Witte Gravin

Welkom bij onze zichtstal en vergaderlocatie

MF1805-225_vk.jpg

Midden in het Groene Hart heten we je bij De Witte Gravin van harte welkom! We hebben ruim 100 melkkoeien, en 60 stuks jongvee die je vanuit de skybox prachtig kunt zien. Zodra het weer en weiland het toelaat gaan ze natuurlijk naar buiten. Ook hebben we 25 schapen met in maart lammetjes, kippen, konijnen, hond en poezen.
Stap dus van de fiets, wandelen of varen kan ook, en geniet van een kop koffie of thee naar boerengebruik, met huisgebakken lekkers!

Activiteiten

Unieke vergaderruimte

MF1801-212_website_ruimte.jpg

Even weg van de dagelijkse werkomgeving, nieuwe inspiratie opdoen?
De Witte Gravin ontvangt je graag met de luxe die je op kantoor gewend bent en dichtbij de dieren van onze boerderij. Je kunt hier met max 35 mensen vergaderen voor een workshop, training of studiedag. Maak zo'n vergaderdag compleet met alle lekkers voor de inwendige mens en natuurlijk even met z'n allen naar buiten!
De Witte Gravin heeft alle info op een rijtje.

Boeren Thee

20180410_141820.jpg

Een boeren alternatief voor de High Tea…. en zoals het spreekwoord al zegt: wat de boer niet kent dat eet hij niet, dus verwennen we je alleen met gerechten die door onze boeren zijn goedgekeurd.
Vanaf 8 personen te reserveren op een tijdstip en dag naar keuze. Op woensdagmiddag kun je reserveren vanaf 4 personen. Meer weten, kijk even verder.

Feestje: verras je gasten!

MF1801-211.jpg

De Witte Gravin is een uitgelezen locatie voor een intiem en sfeervol en uniek feest. Er zijn 40 zitplaatsen en tot 20 staplaatsen. Vrij uitzicht over de koeien, bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras dat uitkijkt over de boomgaard.
Wij verzorgen de catering met wat jij graag wilt, je kunt er ook zelf voor zorgen.
Actuele en uitgebreide info over Feestjes vind je hier. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Kom eens kijken!

MF1805-245_vk.jpg

Elke woensdag van 14.00 tot 17.00 uur zijn we open en kun je een kijkje nemen in onze zichtstal. Met een kop koffie, thee of fris met huisgemaakte taart, cake of koek!
Ruime (verharde) parkeergelegenheid en gratis WIFI, en een speeltuin

Melktap en kaasautomaat

IMG_0182.JPG

In het melk/kaashuisje langs de oprit vind je verse melk direct van de koe (gekoeld), een heerlijk stukje Graafstroom kaas, koekjes, jammen en stoofpeertjes uit eigen boomgaard en keuken. Neem je eigen fles mee, wij hebben ze natuurlijk ook staan!
Betalen doe je contant of pin contactloos. Ook hier kun je op onze website weer uitgebreide info vinden
Open: dagelijks van 7.00 - 19.00 uur, op zondag gesloten.

Nog meer weetjes

MF1801-222_website_zichtstal_kaasplank_c9gPng0.jpg
  • Elke woensdag van 14 tot 17 uur open voor een kijkje nemen in onze zichtstal.; met koffie / thee / fris met huisgemaakte taart, cake of koek!
  • ruime (verharde) parkeergelegenheid en
  • gratis WIFI
  • en een speeltuin
MF1801-219_website_U_opstelling.jpg

Tags

Contact

De Witte Gravin

Kortsteekterweg 12
2407 AG Alphen aan den Rijn
0172-612670
06-41767585

sari@dewitburggraaf.nl
https://www.dewittegravin.nl/

In de buurt