Brouwcafé de Molen

Brouwcafé de Molen is de plek om bieren van Brouwerij de Molen te drinken, gesitueerd in historische molen de Arkduif. Kom langs voor een heerlijke l…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Wij zijn elke donderdag tot en met zondag geopend van 12.00 - 22.00 uur.

Brouwcafé de Molen!
Bij ons brouwcafé ben je van harte welkom voor bieren van Brouwerij de Molen ‘vers van de bron’. Maar ook fantastische andere craft bieren van over de hele wereld: in het brouwcafé met twintig taps én in de bierwinkel. Bierconnaisseur Colin Hoeffnagel kan je er alles over vertellen. Bij al dat lekkers eet je goed eten van eerlijke producten, bereidt door onze chefkok Paul van Dijk.

Chef’s Specials & het vaste menu
Dagelijks zijn er wisselende Chef’s Specials naast het vaste menu hier.(het vaste menu wisselt een aantal keren per jaar)

We zijn open van donderdag tot en met zondag voor lunch, diner, rondleidingen en proeverijen, borrels en evenementen. Volg ons op facebook en twitter voor updates, nieuws en aankondigingen.

We gaan je zien!
Paul, Colin & Brouwerij de Molen.

Bierwinkel

Naast onze eigen ambachtelijk gebrouwen Molenbieren is een groot aantal speciaalbieren verkrijgbaar van de beste brouwerijen ter wereld. Net als T-shirts, wandborden, glaswerk enzovoort van Brouwerij de Molen. Kom vooral een kijkje nemen.

De bierwinkel is in ieder geval van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur geopend. (Soms zijn er koopavonden of -zondagen, bel of mail als je het zeker wilt weten)

Activiteiten

Rondleidingen & Proeverij

Elke zaterdag Tour & Tasting

Bijna elke zaterdagmiddag zijn er, op inschrijving, twee rondleidingen.
Na de start in het brouwcafé, waar het hand gebouwde koperen brouwsysteem staat, brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij vlakbij de molen.
Voor de liefhebber een fantastisch inkijkje in het brouwen van de bieren van Brouwerij de Molen. Maar ook een blik op hoe het allemaal begon en de ontwikkeling van oud naar nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Bij deze rondleiding proef je vijf van onze bieren.
De rondleiding duurt 80-90 minuten en is alleen op inschrijving. Reserveren is dus absoluut noodzakelijk. Mail hiervoor of bel 0172-610848 (wo t/m zo).

De rondleidingen starten om 12.30 uur en om 14.30 uur en worden in het Nederlands en zo nodig in het Engels gegeven. Na de rondleiding heb je alle gelegenheid een bezoekje te brengen aan de bierwinkel of het restaurant voor lunch, borrel of diner. De kosten zijn € 17,50 per persoon.
De rondleiding start en eindigt in Brouwcafé de Molen aan de Overtocht 43 in Bodegraven.

Tour & Tasting op afspraak

Naast de vaste tijden op zaterdag kan er ook op andere dagen en tijden een afspraak voor rondleiding met proeverij worden gemaakt. Mail hiervoor of bel 0172-610848 (wo t/m zo). Rondleidingen op afspraak worden gegeven vanaf zes personen.

Contact

Brouwcafé de Molen

Overtocht 43
2411 BT Bodegraven
0172-610848

info@brouwcafedemolen.nl
https://www.brouwerijdemolen.nl/global/nl.html

In de buurt

IJssalon De zoete inval

Voor het lekkerste vers bereide ijs. Schepijs, softijs en frozen yoghurt. Geniet ervan!

  • Bodegraven
  • (0,4 km)
Stichting Evertshuis

Het Evertshuis is theater en ontmoetingsplek. Uitvalbasis om Bodegraven-Reeuwijk te leren kennen. Wandel door Bodegraven, fiets langs de waterwegen met …

  • Bodegraven
  • (0,4 km)
Het Kaas Museum

Unieke historische objecten laat de geschiedenis zien van kaas, kaas maken, de kaasmarkt, het boerenleven en de kaashandel in Bodegraven …

  • Bodegraven
  • (0,5 km)