De Grote Sniep

De Grote Sniep, Veenkade 1 Wilnis. Voor heerlijke biologische koffie met huisgemaakte taart. En een prachtig uitzicht vanaf de toren. Ook voor lunche…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Paviljoen Toren de Grote Sniep

Paviljoen Toren de Grote Sniep is de perfecte plek voor natuurliefhebbers of mensen die gewoon even tot rust willen komen onder het genot van een kopje koffie. Op onze toren kun je genieten van het prachtige 360˚ uitzicht en in het paviljoen of op het terras kan je weer helemaal opladen met een heerlijke lunch of onze huisgemaakte appeltaart. Het natuurgebied waar de Grote Sniep zich in bevindt, ook genaamd de Grote Sniep, bloeit van het leven. Spot de weidevogels of de nieuwsgierige hazen.

Activiteiten

Eten of drinken

De Grote Sniep streeft naar kwaliteit en gelooft in het gebruik van biologische- en streekproducten waarbij zo min mogelijk afval komt kijken. De producten worden dagvers gemaakt in onze eigen keuken. Met liefde en plezier bereiden wij onze producten, en dat proef je! Wij maken het liefst iedereen blij, daarom passen wij ook graag onze producten aan op jouw dieetwensen. Kom heerlijk genieten van onze besteller, de huisgemaakte appeltaart. Of ga voor een verse lunch of gewoon een lekker biertje met bitterballen. Ook al trek gekregen? Bekijk dan hier onze menukaarten.

Ontmoeten

De Grote Sniep is de perfecte ontmoetingsplek. Het is de plek om te genieten van een goede kop koffie met een prachtig uitzicht. Kom langs om je vriendinnen te ontmoeten met een high tea of lunch, of ga voor een kleine werkbespreking. Daarnaast bieden wij een beleving en de mogelijkheid om te genieten van jouw eigen gezelschap met een prachtig uitzicht en onvergetelijke beleving. Alles is mogelijk en wij staan klaar om dit voor jou te verzorgen.

Beleven

De Grote Sniep en haar omgeving heeft veel te bieden. Bij de Grote Sniep kan je genieten van een heerlijke lunch, of onze uitkijktoren op om de omgeving vanaf 9 meter hoogte te bekijken. Hier zie je de hoge gebouwen van Amsterdam aan de ene kant en de hoge gebouwen van Utrecht aan de andere kant. Vanaf hier kan je ook de vele weidevogels en hazen spotten in het natuurgebied of natuurlijk gewoon lekker van het uitzicht genieten. 

Maar ook de omgeving van de Grote Sniep heeft veel te bieden. Zo zijn er voldoende wandel- en fietsroutes en veel leuke manieren om uw tijd hier te benutten, deze vind je hier.

Contact

De Grote Sniep

Veenkade 1
3648 AS Wilnis
06-10537727

liesbethsam@hotmail.nl
https://paviljoen-toren-degrotesniep.nl/

In de buurt

Oukoop 46

In Nieuwer Ter Aa een klein dorpje tussen Amsterdam & Utrecht – Breukelen & Vinkeveen vindt u onze mini-camping.

  • Nieuwer ter Aa
  • (3,3 km)
Boerderij Demmerik

Kom heerlijk overnachten op onze kleinschalige camping en/of in een hooiberghut. Geniet van het weidse uitzicht. Prima fiets, wandel en …

  • Vinkeveen
  • (3,4 km)
De Beekhoeve

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Duurzaam ondernemen en agrarisch natuurbeheer zijn de …

  • Kamerik
  • (3,8 km)