De Grote Sniep

De Grote Sniep

Op onze toren is het genieten van het prachtige 360˚ uitzicht; in het paviljoen of op het terras kun je je helemaal opladen met een heerlijke lunch of onze huisgemaakte appeltaart.

Algemeen

Even voorstellen

Wij zijn Joost en Liesbeth Samson. Samen met onze zoon hebben wij een biologisch melkveebedrijf met 110 koeien en 110 ha land. Ruim een kwart is natuurgebied, ook genaamd de Grote Sniep; hierin ligt ons paviljoen en uitkijktoren De Grote Sniep.

videoportret Groene Hart Experience: Paviljoen Toren De Grote Sniep

Kom achterom

Paviljoen Toren de Grote Sniep is de perfecte plek voor natuurliefhebbers of mensen die gewoon even tot rust willen komen onder het genot van een kopje koffie. Wij zitten hier langs een veenkade, oud onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie, met een fiets- en wandelpad. Hier is je pitstop en kun je heerlijk uitblazen.

IMG_2034_2a.jpg

Activiteiten

Eten en drinken - Ontmoeten - Beleven

Eten en drinken: De Grote Sniep gelooft in het gebruik van biologische- en streekproducten. Kom heerlijk genieten van onze besteller, de huisgemaakte appeltaart. Of ga voor een verse lunch of gewoon een lekker biertje met bitterballen.

Ontmoeten: De Grote Sniep is de perfecte ontmoetingsplek. Kom langs om je vrienden of vriendinnen te ontmoeten met een high tea, lunch, diner of ga voor een kleine werkbespreking.

Beleven: ga onze uitkijktoren op om vanaf 9 m hoogte van het bijzondere uitzicht te genieten en de mooiste foto's maken. Je ziet Amsterdam en Utrecht, je spot de weidevogels en de nieuwsgierige hazen.

De Grote Sniep.2.cr

Nog meer info

  • De Grote Sniep ligt aan heel veel wandel- en fietsroutes.
  • wij zijn open als de vlag is gehesen
  • in het najaar en de winter zijn wij op zaterdag en zondag geopend
  • reserveren met een groep, neem dan contact met ons op
  • voor actueel nieuws, openingstijden en bereikbaarheid ga naar de website
De Groet Sniep.1.cr

Tags

Contact

De Grote Sniep

In de buurt