Buitenplaats Kameryck

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale …

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte.

Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht voor events in alle soorten en maten: een familiedag, bruiloft of feest, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. 


Kom genieten in ons prachtige Restaurant 't Ryck voor een lunch, borrel of diner. Of speel een spelletje Pitch&Putt of voetgolf. Wil je overnachten? Dat kan in onze leuke Veldhuysjes op wielen. 
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinderboederij Oortjespad

De Kinderboerij 

Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn. Geiten, kleinvee zoals konijnen en cavia’s, een landvarken, hangbuik- en minizwijnen, verschillende vogels zoals eenden, ganzen, kalkoenen, pauwen, fazanten, parelhoenders, parkieten, kippen en als je geluk hebt, zie je zelfs een ooievaar. De dieren van de kinderboerderij mogen niet gevoerd worden. Zo weten we zeker dat ze alleen het allerbeste krijgen.

Openingstijden kinderboerij Oortjespad 

April t/m september: 09.00 - 17.00 uur
Oktober t/m maart: 10.00 - 16.00 uur
Ook tijdens de Kerst zijn wij geopend!

Wij zijn bereikbaar via kinderboerderij@kameryck.nl

Activiteiten

Activiteiten bij Buitenplaats Kameryck

Van familieactiviteiten tot vriendenuitjes...

In onze prachtige omgeving middenin het Groene Hart kun je voor een uitje met familie, vrienden of een sportteam geen betere plek vinden.

Altijd een leuke activiteit
Het is ideaal om een activiteit te combineren met bijvoorbeeld een lunch, borrel of diner. Geef je wensen door en wij maken een passend voorstel. Door de grote diversiteit in het aanbod 
is er voor elke groepssamenstelling van alles mogelijk – zelfs meerdere activiteiten op één dag.

Ook bij slecht weer..
De meeste activiteiten kunnen bij slecht weer toch doorgaan en anders hebben wij paraplu’s beschikbaar. Voor activiteiten die bij slecht weer niet door kunnen gaan, bieden wij in overleg een passend alternatief (indien mogelijk).

Kijk voor ons activiteiten aanbod op de website

Contact

Buitenplaats Kameryck

Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
0348-400771

info@kameryck.nl
https://kameryck.nl/

In de buurt

De Beekhoeve

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Duurzaam ondernemen en agrarisch natuurbeheer zijn de …

  • Kamerik
  • (2,2 km)
Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen. Van vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan …

  • Woerden
  • (3,1 km)
Waterlinie Hoeve

Beleef jouw unieke overnachting in een circulaire Hooiberghut op het Platteland!

  • Woerdense Verlaat
  • (4,1 km)