Stolkse Weide

Stolkse Weide

Wow, wat een rust en ruimte! Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je het leven op de boerderij al spelenderwijs...

Algemeen

Even voorstellen

StolkseWeide2023-130.cr

Bij boer Wilco en boerin Durkje en hun kinderen ontdek je het leven op de boerderij. Wij wonen aan een rustig, doodlopend polderweggetje, omgeven door weilanden en op loopafstand van het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes.
Je kunt hier overnachten in een luxe Lodge- of Safaritent of op je eigen kampeerplekje, je kinderfeestje vieren of voor boerderijeducatie voor je klas of voor een groep terecht. Ook kun je hier je eigen fles verse koeienmelk kopen uit de melktap
Kom bij ons met de kids het leven op de boerderij beleven.
Meer weten, stuur een mail naar Durkje of bel0182-341300.

Logeren bij Stolkse Weide

Farmcamps Stolkse Weide.overnachten

Kom kamperen met je eigen kampeermiddel of huur een luxe tent van Farmcamps.
De 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. zijn van alle gemakken voorzien; ze staan op 2 ruime velden, met in het midden een sloot waar dé eye catcher, de mega Water Pret Weide, in een uitgediepte sloot is gebouwd. De sloot is rondom afgezet met een hek, dus het erf is absoluut veilig voor kleine kids.
Alles lezen over overnachten bij Stolkse Weide doe je hier.

Activiteiten

Heerlijke verse koeienmelk!

2017-02-06_11.46.40.jpg

In de boerderijwinkel van de camping staat een melktap. Hier kun je verse koeienmelk tappen.  Onze koeien eten iedere dag heerlijk gras van de Stolkse Weide en dat proef je! Ook kun je er lekkere pap van koken of pannenkoeken mee bakken. Ook de herbruikbare fles kun je bij ons aanschaffen!

Boerderij educatie

2018-10-04_15.52.18_bIpuW7r.jpg

Ook kun je voor boerderij educatie terecht bij Stolkse Weide. Voor scholen zijn hier subsidie mogelijkheden voor beschikbaar gesteld. Er is een programma voor de groepen 3 t/m 8.

Kinderfeestje op de boerderij!

2016-11-01_15.56.10.jpg

Met een kinderfeestje spelen de kinderen bij mooi weer in de Water Pret Weide, in de Hooi Speelschuur, op de Tractor Banden Klimtoren, konijntjes knuffelen in de Knuffelschuur, op de skelters rijden, trampoline springen en bij de koeien en kalfjes kijken. Bij slecht weer spelen de kinderen op de speelzolder. Er zijn wel drie opties om uit te kiezen, je vindt ze hier.

Wat is er nog meer te doen!

  • ben je op zoek naar een leuke locatie voor een (familie)feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres
  • heerlijk op de boerderij vergaderen, dat zorgt voor nieuwe inspiratie
  • wil je een dag(deel) op de boerderij komen spelen, dat kan

Tags

Contact

Stolkse Weide

Bovenkerkseweg 49
2821 XT Stolwijk
0182-341300
06-23528749

stolkseweide@live.nl
https://www.stolkseweide.nl/

In de buurt