Kaasboerderij van Eijk

Boerderijwinkel met Boerenkaas, Streekproducten en Boerenschepijs. Ambachtelijke kaas gemaakt van melk van eigen koeien die een groot deel van het ja…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Kaasboerderij

In het Groene Hart langs het riviertje de Vlist staat onze melkveehouderij- en kaasmakerij. Van de melk die onze 60 koeien geven maken wij heerlijke kaas op ambachtelijke wijze in houten vaten van 20 kilo. Deze werkwijze maakt de smaak van onze kaas zo uniek. Als het weer het toelaat lopen de koeien in de zomermaanden buiten en dat proeft u ook terug in de kaas. In de boerderijwinkel verkopen wij onze kaas in verschillende smaken en een ruim assortiment aan streekproducten. In de zomermaanden hebben we heerlijk boerenschepijs. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kaas- en kerstpakketten op maat. Langs onze route vind je veel wandel en fiets routes, kanoroute en Geocoaching.

In 2015 hebben wij de CumLaude prijs gewonnen, dat is een jaarlijks landelijke verkiezing van de lekkerste Boerenkaas.

 

 

Activiteiten

Boerderijwinkel

Onze boerderij is gelegen aan het mooie riviertje De Vlist .Veel wandelaars en fietsers komen langs bij onze boerderijwinkel om een heerlijk stuk kaas te kopen. Vanuit de winkel kun je onze mooie grote kazen zien liggen en zo betrek je de klant bij dit mooie streekproduct. Naast kaas verkopen we ook heerlijke streekproducten en zuivelproducten Vanaf april tot oktober hebben wij ook heerlijk Boerenschepijs.

Onze winkel is geopend:

dinsdag en vrijdag  9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00-16.00 uur    Zondag GESLOTEN

Contact

Kaasboerderij van Eijk

Oost Vlisterdijk 4
2855 AC Vlist
0182-501947

info@kaasboerderijvaneijk.nl
https://www.kaasboerderijvaneijk.nl/

In de buurt

De Vlisterstee

De Vlisterstee voor lunch, diner of feest. Dé locatie met terras aan het water

  • Vlist
  • (1,6 km)
Boezemmolen No. 6 Haastrecht

De molen is de zesde in een serie van in totaal zeven boezemmolens. Foto Pim Mul, Proef de Polder

  • Haastrecht
  • (1,9 km)