Gastenverblijf Apud nos Domi

Gastenverblijf Apud nos Domi

Uniek gelegen in de Lopikerwaard ligt onze rijksmomumentale langhuisboerderij gebouwd in het jaar 1643, fraai gesitueerd lang het water buiten de dorpskern van Polsbroek. Hier wordt u warm welkom geheten door de familie Bogaard: Pieter,Saskia en de kinderen Esmee en Mike.

Algemeen

achterg_Small.jpg

Onze rijksmonumentale rietgedekte boerderij is in het voorjaar van 2009 grondig verbouwd, er zijn 2 luxe appartementen en 2 hotelkamers.

De 2 appartementen hebben een royale woonkamer met tv en draadloosinternet, een open keuken welke is voorzien van een gasfornuis, afwasmachine,magnetron,koelkast en natuurlijk een koffiezetapparaat.

In de woonkamer staan 2 goede bedbanken en er is een vide waar  nog twee bedden staan.

Er is een eigen slaapkamer met twee aparte boxspringbedden van 2.10 meter lang en een badkamer met douche, toilet en luxe badmeubel.

De 2 hotelkamers hebben beide 2 extra lange boxspringbedden, sateliet-tv, draadloos internet en een gezellig zitje met uitzicht over de weilanden.

Uiteraard heeft iedere hotelkamer een eigen badkamer met douche, toilet en luxe badmeubel.

Er kunnen maximaal 15 personen overnachten, dus is onze accomodatie uitermate geschikt voor een familie of vrienden uitje.

Activiteiten

Wat is er allemaal te zien en te doen

Meer info volgt.

Tags

Contact

Gastenverblijf Apud nos Domi

Noordzijdseweg 163
3415 RC Polsbroek
0182-309937
06-81934273

info@boerderijlogeren.nl
http://www.boerderijlogeren.nl/

In de buurt