Hotel Restaurant Belvedere

Hotel Restaurant Belvedere

Het hotel: een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance, het restaurant staat voor ambiance en kwaliteit. Sfeervol ingericht met een groot terras aan de rivier de Lek in Schoonhoven.

Algemeen

Het hotel

Hotel Restaurant Belvedere (1).cr

's Morgens wakker worden met een typisch Hollands vergezicht, genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Warme broodjes, verse jus d'orange, fijne vleeswaren, koffie, thee. Na het ontbijt, struinen door Schoonhoven, wandelen langs oude gebouwen, fietsen door de polder, het kan allemaal bij ons.

Hotel Belvedere beschikt over 12 kamers, 10 x 2 persoons kamer en 2 x 1 persoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair, tv, gratis WIFI, toegankelijk met lift.
Er is voldoende parkeergelegenheid naast het hotel

Het restaurant

Rotery_foto.JPG

Restaurant Belvedere ligt aan de rand van het centrum van Schoonhoven, Het restaurant heeft diverse sfeervolle ruimtes, waar je gezellig met zijn tweeën kunt lunchen of dineren, ook voor gezelschappen hebben wij aparte zalen.
Bij mooi weer serveren we een kopje koffie met gebak, drankje, lunch en diner onder eeuwenoude platanen op ons terras terwijl er langzaam boten voorbijvaren.

Activiteiten

Nog meer weetjes

Hotel Restaurant Belvedere (3).cr

Openingstijden:

Grand Café: zo t/m do van 11 - 22 uur / vrij & za van 11 - 23 uur
Keuken : zo t/m do van 12 - 20 uur / vrij & za van 12 - 21 uur

Actuele en uitgebreide info vind je hier.

Tags

Contact

Hotel Restaurant Belvedere

Lekdijk West 4
2871 MK Schoonhoven
0182-325222

info@hotelbelvedere.nl
http://www.hotelbelvedere.nl

In de buurt